Adventures In Odyssey

Biografie Adventures In Odyssey
Bestellijst Adventures In Odyssey

Biografie Adventures In Odyssey

Adventures in Odyssey (AIO), of gewoon Odyssey, is een evangelisch christen -themed radio drama / comedy serie gemaakt door Focus on the Family in 1987. De show is dagelijks publiek gemiddeld ongeveer 1,2 miljoen in Noord-Amerika. De Odyssey serie omvat ook een aantal spin-off posten, waaronder een home-video serie, boeken, en diverse computerspelletjes. John Campbell componeerde muziek voor meer dan 300 afleveringen van Adventures in de Odyssee. De serie draait om de fictieve stad Odyssey, en in het bijzonder, een ijsje emporium met de naam 'Whit's End', en van de merkhouder, John Avery Whittaker.

In 1983, Focus on the Family begonnen met het maken van een aantal korte drama's voor opname in het dagelijkse het ministerie half uur durende radio show, deze radio-drama's werden in opdracht van Focus on the Family oprichter en toenmalig president dr. James Dobson als een alternatief voor de zaterdag-ochtend cartoons. Deze inspanning culmineerde met een 13-week-test serie met de titel Family Portraits die werd uitgezonden in het begin van 1987. Het werd gemaakt door Steve Harris en Phil Lollar, die het in een kleine Midwest stad die ze de naam Odyssey. De test afleveringen geleid tot een positieve reactie van het publiek, en leidde tot een voortzetting van radio-programma in november 1987, genaamd Odyssey USA. De titel werd later veranderd in Adventures in Odyssey om "meer internationale allure." 

Het doel van de Odyssey personeel was om een ​​"op basis van waarden" radio show te maken met de productie waarden die vergelijkbaar zijn met of overtreffen die van de meeste mainstream audio drama's. Terwijl de show gericht op christelijke waarden te bevorderen, volgens de Odyssey's co-creator Phil Lollar , het doel was niet om "een prediking programma", maar om een te worden "onderhoudend programma." Grote hoeveelheden van het werk werden in elke individuele verhaal, voor de eerste paar jaar, iedere dertig minuten episode meestal nam honderd uur te produceren. 

Verschillende bekende stemacteurs werden gebracht om de hoofdrol te geven. Hal Smith uitte het hoofdpersonage John Avery Whittaker  in een van zijn favoriete rollen.  De rest van de oorspronkelijke 'sleutel' personages werden geuit door Katie Leigh, Will Ryan, en Walker Edmiston, die samen met Hal Smith, had eerder al samen intensief gewerkt bij Disney.  Wanneer Hal Smith overleed in 1994, werd Adventures in Odyssey verlaten zonder de hoofdpersoon en Focus op de familie als het annuleren van de radio show.  Na een zoektocht die duurde meer dan twee jaar, werd een vervangende stem uiteindelijk gevonden in Paul Herlinger dat klonk dicht genoeg bij Hal Smith;. Paul Herlinger geuit de hoofdpersoon van 1996 tot en met 2008 Omwille van gezondheidsproblemen, was een wederzijdse beslissing van Herlinger en de bemanning om Herlinger vervangen door een andere stemacteur.

Bijgevolg, Adventures in Odyssey nam een lange "pauze," zonder nieuwe afleveringen gepland terwijl het personeel op zoek naar een nieuwe acteur stem meneer Whittaker. In september 2009, Andre Stojka werd geselecteerd als de derde acteur die stem heer Whittaker en pas maanden later, op 2 februari 2010, Paul Herlinger zou sterven van zijn ziekte. In maart 2010, nieuwe afleveringen begonnen als Album 51, Neem het uit de Top, in première. De show wordt aangepast in het Spaans audio-en Hindi live-action video's, met plannen tot invoering Mandarijn Chinees audio ook. 

 


Bestellijst van Adventures In Odyssey

1 tot van gevonden resultaten

Geen items gevonden