MattheŁs van der Steen

Biografie MattheŁs van der Steen
Bestellijst MattheŁs van der Steen

Biografie MattheŁs van der Steen
MattheŁs van der Steen is met 36% van de stemmen winnaar van de Publieksprijs Christelijk Boek 2009, met zijn boek Durf te Dromen, georganiseerd door EO Visie, Nederlands Dagblad en BCB. Durf te dromen werd al in 5 talen vertaald.

MattheŁs van der Steen is oprichter van TRIN, Touch, Reach and Impact the Nations. Hij reisde al op 14-jarige leefdtijd als matroos over de wereldzeeŽn. Zes jaar later studeerde hij af als Maritiem Officier. Op een van zijn vele reizen met het schip de m/v Anastasis van Mercy Ships kwam hij in Afrika waar hij werd getroffen door de nood van aidsbabyís en straatkinderen. Hij maakte een levensveranderde keuze en nam ontslag als Maritiem Officier om zich volledig in te kunnen zetten voor kwestbare groepen. Hij reist en spreekt internationaal en veelvuldig in arme en rampgebieden en is al in 70 landen geweest. Hij heeft een jaar in Afrika gewoond en anderhalf jaar direct na de oorlog in Kosovo. In 2001 is hij ambassadeur geworden voor BraziliŽ Zending, een stichting die zich inzet voor straatkinderen. Ook is hij nog steeds betrokken bij het werk onder oorlogsslachtoffers in Kosovo. Hij is betrokken bij verschillende plaatselijke gemeentes. Mattheus spreekt zeer regelmatig in binnen- en buitenland in kerkdiensten, jeugdkerken, bijbelstudies, conferenties en campagnes.

Het is zijn verlangen om kansloze mensen een nieuwe kans te geven waarbij zijn drijfveren geloof, hoop en liefde zijn. Als evangelist is het zijn verlangen om vele volken en naties over Jezus te vertellen en dat te demonstreren met Gods kracht, wonderen en tekenen. Gepassioneerd voor en over Jezus spreekt hij over Gods hart voor de wezen en weduwen, de Johannes de Doper generatie, depressie en burnout, eindtijd, opwekking, wonderen en tekenen, vervuld zijn met de Heilige Geest en de grote opdracht - het zendingsbevel en het trainen van het eindleger, Joel's army.


Bestellijst van MattheŁs van der Steen

1 tot 2 van 2 gevonden resultaten

NaamTitelArtikelnr.MediumPrijs €Versch. 
MattheŁs van der Steen Belangrijkste beslissing van je leven 9789058110893 Boek 4,95   2009
MattheŁs van der Steen Durf te dromen 9789079403011 Boek 16,95   2008