LifeSong (CD)

Artiest: Casting Crowns

LifeSong (CD)
 
Prijs: € 17,95
Uitgever:Asaph B.V., Westervoort
Medium:CD
EAN:0083061077020
 94 gram
Druk:1e druk 2005
NUR:074 - Moderne muziek (cd-tape)
Leverbaarheid:Leverbaar

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "LifeSong (CD)"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van de CD "LifeSong (CD)".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van LifeSong (CD) van Casting Crowns naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving LifeSong (CD) van Casting Crowns:

Iedere jongere heeft zijn of haar eigen verhaal. De één heeft een zware, moeilijke jeugd gehad of maakt dit nog door, de ander worstelt met schuldgevoelens, weer een ander loopt vast in zijn of haar geloof en is op zoek naar antwoorden..

Wat Mark Hall betreft, zijn dit de mensen waar Casting Crowns muziek voor maakt. Vrijwel elke zondag is de groep te vinden in de Eagles First Baptist Church in Atlanta om er te zijn voor honderden jongeren in woord en daad.

De pop/rock met ontegenzeggelijke aanbiddingselementen is voor Hall en zijn band slechts een middel om rechtstreeks tot het hart van een persoon te spreken - om vervolgens één op één met hen in gesprek te gaan.

Het is niet zo gek dat juist die eigenschappen van de muziek ervoor gezorgd hebben dat Casting Crowns één van de meest succesvolle bands is in de recente geschiedenis van christelijke muziek. Van hun eerste twee albums werden miljoenen exemplaren verkocht.

Het indrukwekkende persoonlijke getuigenis van Hall (dat te vinden is op de live-CD / DVD 'Live From Atlanta) heeft vriend en vijand overtuigd van de oprechtheid waarmee deze groep haar muziek schrijft. Jong en oud; binnen en buiten de kerk; ze worden allemaal aangesproken door Casting Crowns-songs als 'If We Are The Body' en 'Who Am I'.

'Lifesong' is de volgende stap in de opmerkelijke geschiedenis van Casting Crowns. Op het album zijn songs te vinden die de kerk van nu uitdagen zonder misplaatst cynisme en een spiegel voorhouden ('Stained Glass Masquerade', 'Love Them Like Jesus'), maar ook songs die oog hebben voor de pijn en het verdriet van het individu ('Does Anybody Hear Her').

Het is ook een album met een onmiskenbare visie op aanbidding, getuige een song als 'Lifesong'. Casting Crowns zet met deze CD de volgende stap in hun succesverhaal, maar het echte succes blijft voor hen de levens die ze in hun thuisgemeente elke week weten te raken. En dat siert de band nog het meest!Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

TRACKLIST

Tracklist LifeSong (CD):


1. Lifesong
2. Praise You In This Storm
3. Does Anybody Hear Her
4. Stained Glas Masqerade
5. Love Them Like Jesus
6. Set Me Free
7. While You Were Sleeping
8. Father Spirit Jesus
9. In Me
10. Prodigal
11. And Now My Lifesong Sings

RECENSIES

Voor LifeSong (CD) zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over LifeSong (CD) van Casting Crowns

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u LifeSong (CD) aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel LifeSong (CD) van Casting Crowns aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK