See The Morning (CD)

Artiest: Chris Tomlin

See The Morning (CD)
 
Prijs: € 17,95
Uitgever:Asaph B.V., Westervoort
Medium:CD
EAN:0094636282824
 101 gram
Druk:1e druk 2006
NUR:074 - Moderne muziek (cd-tape)
Leverbaarheid:Leverbaar

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "See The Morning (CD)"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van de CD "See The Morning (CD)".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van See The Morning (CD) van Chris Tomlin naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving See The Morning (CD) van Chris Tomlin:

Aanbiddingsmuziek is geen 'vak'. Het is een manier van muziek gebruiken die voor iedereen weer anders is, maar hoe dan ook voor een persoonlijke ervaring tussen mens en God leidt. Als een massa mensen op die manier zich als één man tot God richt, dan is muziek op z'n krachtigst.

Er zijn maar weinig artiesten die dit niet alleen kunnen begeleiden, maar ook de song schrijven die deze aanbiddingsbeweging in gang zet. Chris Tomlin is zonder twijfel één van die artiesten. Zijn naam hoort thuis in het korte rijtje van aanbiddingspioniers als Matt Redman, Tim Hughes en Graham Kendrick.

Chris Tomlin is de schrijver van songs als 'How Great Is Our God', 'Forever', 'Famous One' en 'Indescribable'. Zijn talent staat buiten kijf, om maar te zwijgen van zijn integriteit en passie om met zijn muziek mensen te brengen tot aanbidding.

Chris' vorige CD 'Arriving' was een album dat een mijlpaal werd voor moderne worship. Zelden was muziek zó aanstekelijk en inspirerend tegelijk. Want dat is de kracht van Tomlin's talent; zijn muziek is te beluisteren als hoogstaande gitaar pop / rock, maar aanbidding staat altijd centraal en is zo verwoord dat eeuwenoude waarheid volop gaat leven voor de luisteraar.

'See The Morning' is een getuigenis op zich. De CD wijst met songs als 'Glorious' en 'Let God Arise' en 'Everlasting God' op de majesteit van God.

De titel en bijbehorende song zetten uiteen hoe God is als een zonsopgang; hoe donker het ook wordt: God's belofte dat Hij er zal zijn staat vast. Chris Tomlin heeft op 'See The Morning' ook teruggegrepen op de rijke historie van aanbiddingsliederen.

Zo is de hymn 'How Can I Keep From Singing' hier opnieuw bewerkt. Hetzelfde deed Tomlin met 'Amazing Grace (My Chains Are Gone)'. Dit lied heeft hij echter in tekst en muziek 'bijgewerkt' met een oorspronkelijk (en toch onbekend) vers er aan toegevoegd.

Als aanbiddingsleider was Tomlin huiverig voor dergelijke aanpassingen - tot hij er achter kwam dat het laatste vers van de hymn 100 jaar na de 'eerste versie' geschreven was.

'See The Morning' zal de geschiedenis in gaan als een overtuigend bewijs dat moderne aanbiddingsmuziek aan zeggingskracht blijft winnen!Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

TRACKLIST

Tracklist See The Morning (CD):


1. How Can I Keep from Singing?
2. Made to Worship
3. Let God Arise
4. Everlasting God
5. Glory in the Highest
6. Awesome Is the Lord Most High
7. Glorious
8. Uncreated One
9. Rejoice
10. Let Your Mercy Rain
11. Amazing Grace (My Chains Are Gone)

RECENSIES

Voor See The Morning (CD) zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over See The Morning (CD) van Chris Tomlin

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u See The Morning (CD) aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel See The Morning (CD) van Chris Tomlin aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK