Wonder

Artiest: Michael W. Smith

Wonder
 
Prijs: € 14,95
Uitgever:Onbekend, Onbekend
Medium:CD
EAN:0602341015325
 12 x 14 x 1 cm
 CD-box
Druk:1e druk 2010
NUR:074 - Moderne muziek (cd-tape)
Trefwoorden:Wonder, Gospelmuziek, Worshipmuziek
Leeftijdscategorie:Volwassenen
Leverbaarheid:Kan langer duren


Je hebt beroemde artiesten en geliefde artiesten, maar Michael W. Smith bewijst al jaren enkele maten te groot te zijn voor één van die categorieën.

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Wonder"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van de CD "Wonder".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Wonder van Michael W. Smith naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Wonder van Michael W. Smith:

Je hebt beroemde artiesten en geliefde artiesten, maar Michael W. Smith bewijst al jaren enkele maten te groot te zijn voor één van die categorieën.
Smith presenteert op 28 september ‘Wonder’, een gloednieuw popalbum dat mede tot stand kwam door gebruik van nieuwe geluidstechnologie.

‘Wonder’ is alweer Michael W. Smith’s 22e album uit zijn omvangrijke carrière. De zanger werd de afgelopen tien jaar bij het grote publiek bekend om zijn Worship albums.  

 ‘Wonder’ ligt als album weer meer in de lijn van Smith’s popalbums als ‘Healing Rain’ en ‘This Is Your Time’. De CD werd dan ook geproduceerd door Bryan Lenox, die eerder Smith’s albums ‘Freedom’ en ‘This Is Your Time’ verzorgde.

Qua geluid is ‘Wonder’ dan ook Michael W. Smith in absolute topvorm; een grootse belevenis die recht doet aan de diepe emoties in de songs.

Dat die emoties diep gaan, staat buiten kijf. ‘Wonder’ is een CD die een muzikale stem geeft aan het leven in alle facetten. De 12 songs omvatten de dagelijkse hoop en verlangens in een leven met God (‘Run To You’, ‘Save Me From Myself’), songs voor zijn vrouw Debbie (‘You Belong To Me’, ‘Forever Yours’) en een intiem, ingrijpend persoonlijk lied over een jongere met een zelfmoordwens (‘Leave’).

De grootse arrangementen zijn meer dan eens baanbrekend voor Smith (‘Not Far Away’, ‘I’ll Wait For You’), maar ditmaal heeft de zanger ook op technisch gebied de grenzen verlegd. ‘Wonder’ werd opgenomen met het zogeheten ‘CLASP’ systeem.   

Onder de officiële naam ‘Endless Analog’s CLASP system (for Closed Loop Analog Signal Processor)’ is de muziek van ‘Wonder’ vanuit digitale bron gelinkt met analoge tape machines om uiteindelijk een warmte in het geluid te krijgen dat vandaag de dag nog maar zelden gehoord wordt.

‘Wonder’ is het album voor een ieder die al jaren hoopt op een waardige opvolger van klassiekers als ‘Life The Life’, ‘This Is Your Time’ en ‘Healing Rain’. Als je dat kunt leveren, dan lijkt je talent grenzeloos. De verwondering over Michael W. Smith duurt voort.

 Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

TRACKLIST

Tracklist Wonder:


1. Save Me From Myself
2. Take My Breath Away
3. Run To You
4. I’ll Wait For You
5. Forever Yours
6. Welcome Home
7. Wonder (Not Far Away)
9. You Belong To Me
11. One More Time
12. Take Me Over

RECENSIES

Voor Wonder zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Wonder van Michael W. Smith

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Wonder aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Wonder van Michael W. Smith aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK