Christus in het boek Jesaja

Auteur: R. Been sr.

Christus in het boek Jesaja
 
Prijs: € 6,00
Uitgever:Uit Het Woord der Waarheid
Medium:Boek
Code:2228000027
 580 pag.
 Hardback
NUR:700 - Theologie algemeen
Trefwoorden:Bijbelboeken O.T., Profetisch, Het duizendjarig vrederijk
Leeftijdscategorie:Volwassenen
Leverbaarheid:12 - 15 dagen


Tekst voor tekst verklaring van het Bijbelboek Jesaja

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Christus in het boek Jesaja"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van het Boek "Christus in het boek Jesaja".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Christus in het boek Jesaja van R. Been sr. naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Christus in het boek Jesaja van R. Been sr.:

Tekst voor tekst verklaring van het Bijbelboek Jesaja

Het valt zeer te betreuren, dat het grootste deel van de gelovigen in Christus niet meer leeft in de blijde, troostvolle en reinigende verwachting, dat de Heer Jezus Christus zal wederkomen, met het doel zijn gemeente, alle ware gelovigen, in de hemel op te nemen. Uit vele plaatsen in het NT, en vooral uit de brieven van de apostelen, blijkt zo duidelijk, dat deze verwachting in het begin het kostbare bezit van de gelovigen in Christus was. Hierdoor werden zij bewaard voor aards- en wereldsgezindheid; deze verwachting verbond hen praktisch meer en meer met hun hemelse Heer, sterkte hen in de strijd, vervolging, leed en moeite.

- En ook wanneer die verwachting tijdens hun leven niet werd vervuld, wisten zij, dat de ontslapenen met Christus zijn, een toestand,waarvan de apostel Paulus getuigde, dat die verreweg het beste was (Filippi 1:23). Zij wisten ook, dat bij de komst van de Heer Jezus voor zijn gemeente, zij allereerst uit de doden zouden worden opgewekt, een verheerlijkt lichaam zouden ontvangen, waarin geen spoor van zonde meer is. Daarna zouden de nog levende gelovigen worden veranderd, eveneens hun verheerlijkt lichaam ontvangen.
- De opgewekte en de veranderde gelovigen zouden dan gezamenlijk worden opgenomen, de Heer tegemoet in de lucht, om voor altijd met de Heer te zijn (1 Thess.4:15-18).
- Dat met de Heer zijn was het doel,dat alle verdere eeuwige zegening inhield.
Het is eveneens te betreuren, dat zo weinig gelovigen zich bezighouden met de profetie van de Schrift, die spreekt van de glorievolle eindoverwinning van de Heer Jezus Christus over alle zich tegen Hem kerende machten, en de oprichting van zijn gezegend vrederijk op aarde. Hij, die gedurende twintig eeuwen niet door de wereld is erkend geworden, zal dan de eerste plaats innemen, niet alleen in de hemel, maar ook op deze aarde. Alleen al deze wetenschap moest voor de gelovigen voldoende zijn, om zich met de profetie bezig te houden, ook al hebben de gelovigen van de gemeente geen aardse, maar een hemelse zegening. Het is beter bij de toekomst te leven dan op te gaan in de dingen van dit leven.Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

RECENSIES

Voor Christus in het boek Jesaja zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Christus in het boek Jesaja van R. Been sr.

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Christus in het boek Jesaja aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Christus in het boek Jesaja van R. Been sr. aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK