Passie En Pasen

Auteur: Op Verzoek

Passie En Pasen
 
Prijs: € 19,95
Uitgever:Sabra Muziek, Harderwijk
Medium:CD
EAN:8716758002181
ISBN:V4637
 CD-box
Leverbaarheid:Kan langer duren

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Passie En Pasen"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van de CD "Passie En Pasen".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Passie En Pasen van Op Verzoek naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Passie En Pasen van Op Verzoek:

Op Die Heuvel Daarginds, Ik Ben `t Ja Ik Moest Boeten, O Hoofd Bedekt Met Wonden, Er Is Een Heuvel Ver Van Hier, Daar Is Plaats Bij `T Kruis Mijn God Waarom Verlaat Gij Mij, `t Is Middernacht, Aan Des Heilands Voeten, Omdat U Zoveel Van Mij Hield, Komt Knielen Wij Voor Jezus Samen, Mijn Verlosser Hangt Aan `t Kruis,Als Ik In Gedachten Sta, Leer Mij O Heer Uw Leiden Recht Betrachten, Als Ik Het Wondere Kruis Aanschouw, Jezus Om Uw Leiden Groot, Aanschouw Het Lam Van God, Christus Heeft Overwonnen, Jezus Leven Van Mijn Leven, In De Hemel Is Het Schoon, Liefde Was Het, Lied Van De Verrijzenis, Roept Het Luid, Groot Is De Naam Van God, Vader Ik Aanbid U, Ik Ben Zo Dankbaar, Ambrosiaans Lofzang, Gebed Om Vergeving, Loflied, Ik Zeg Het Allen Dat Hij Leeft, Jezus Is Aller Heer, Lam Van God, Jezus Ik Wil Komen, Christus Is Opgestaan/Daar Juicht Een Toon, Loflied, Abba Vader, Jezus Mijn Heiland, Hij Kwam Bij Ons, Sta Op Een Morgen Ongedacht, Heer Ontferm U, Wees Gegroet Gij Eersteling Der Dagen, U Zij De Glorie, Ik Weet Dat Mijn Verlosser Leeft, Glorie Aan Het Lam, Glorie Voor De Hemelkoning, Meer Dan Ooit, Gods Eeuwigheid Breekt Aan, Er Is Een Verlosser, U Zij De Glorie/Kroon Hem Met Gouden Kroon, De Grote Bruiloft, Gods Werk Gaat Door, Geprezen Zij De Heer, O Machtig God, Want U Bent Heer, De Vorst Des Levens Zegepraalt, Heft Een Lofzang Aan, Looft En Prijs Hem, Zing Met Ons Mee, Jezus Hij Is Koning, De Boodschap Van Jezus, Nooit Meer Nacht, Jezus Leeft In Eeuwigheid, Dierb`re Heiland Mijn Verlosser, O Liefde Gods Oneindig Groot, Dank U HeerBoek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

TRACKLIST

Er is geen tracklist aanwezig voor Passie En Pasen van Op Verzoek.

RECENSIES

Voor Passie En Pasen zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Passie En Pasen van Op Verzoek

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Passie En Pasen aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Passie En Pasen van Op Verzoek aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK