Wereldwijzer Tenerife & La Gomera

Auteur: Petra Possel

Wereldwijzer Tenerife & La Gomera
 
Prijs: € 19,95
Uitgever:Elmar, Rijswijk
Medium:Boek
EAN:9789038917481
 21 x 13 x 1 cm / 143 pag. / 232 gram
 Ingenaaid
NUR:512 - Reisgidsen Europa
Trefwoorden:Reisgidsen, Reizen, Vakantie, Muziek, Canarische eilanden, Wandelen, Natuur, Tenerife, Gomera
Leeftijdscategorie:Volwassenen
Serie:Wereldwijzer
Leverbaarheid:Kan langer duren


Een nieuwe reeks reisgidsen. Gedegen informatie, in full colour uitgevoerd.

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Wereldwijzer Tenerife & La Gomera"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van het Boek "Wereldwijzer Tenerife & La Gomera".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Wereldwijzer Tenerife & La Gomera van Petra Possel naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Wereldwijzer Tenerife & La Gomera van Petra Possel:

Bij Canarische eilanden denken veel mensen aan zon en zee, aan volle stranden en drukke boulevards, aan massatoerisme. Toch hebben deze eilanden, op nog geen vijf uur vliegen van Nederland, veel meer te bieden. Tenerife, het grootste van de zeven bewoonde Canarische eilanden, heeft de hoogste berg van Europa, El Teide, die het hele jaar door met sneeuw bedekt is. De berg is omringd door een groot, beschermd natuurgebied en surrealistische vulkanische landschappen en ook andere delen van Tenerife bieden volop natuurschoon. Wandelaars en rustzoekers komen vooral aan de noordkant van het eiland helemaal aan hun trekken, plaatsen als La Orotava, Garachico en Masca zijn beeldschoon, de studentenstad La Laguna is voor cultuur- en architectuurliefhebbers de moeite waard. Het is kortom zonde om alleen de overlopen zuidkust te bezoeken, alhoewel daar met man en macht wordt gewerkt het toerisme naar een hoger niveau te tillen. Helemaal vrij van massatoerisme is het op één na kleinste bewoonde eiland van de archipel, La Gomera, anderhalf uur varen vanaf het zuiden van Tenerife. Grote delen van dit eiland, dat tot driemaal toe werd bezocht door Columbus én ooit favoriet was bij hippies, zijn inmiddels ook tot beschermd natuurgebied uitgeroepen. Flora en fauna van dit eiland zijn uniek, de top van de berg de Garajonay ligt vaak in een zee van wolken gehuld, terwijl 'beneden' aan de kust de zon volop schijnt. La Gomera is een prachtig eiland met steile rotskloven, oeroude laurierbossen en Canarische palmbomen. Omdat er geen grote stranden zijn en de zee op veel plekken wild en ruw is, is La Gomera vooral geliefd bij wandelaars en natuurliefhebbers. Maar ook bij reizigers die verlangen naar het rustige eilandleven met zon, simpel eten, een glas Canarische wijn en gitaarmuziek van de lokale muzikanten.

Een nieuwe reeks reisgidsen, die aansluit bij de nieuwe tijd. Gedegen informatie en geheel in full colour uitgevoerd. Alle geschreven door Nederlandse auteurs die u op ervaren wijze door het land van bestemming loodsen.
Praktische en snel toegankelijke gidsen voor de reiziger die goed voorbereid op weg wil.Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

RECENSIES

"Een breder beeld van de toeristische mogelijkheden."
Bron: St. Ned. Bibliotheek Dienst

De eilanden behoren tot de Canarische archipel en met name Tenerife is bekend om zijn massatoerisme. Deze reisgids geeft echter een breder beeld van de toeristische mogelijkheden met de nadruk op de natuur en de cultuur van deze bergachtige eilanden.

Voor Wereldwijzer Tenerife & La Gomera zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Wereldwijzer Tenerife & La Gomera van Petra Possel

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Wereldwijzer Tenerife & La Gomera aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Wereldwijzer Tenerife & La Gomera van Petra Possel aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK