Breuklijn / Op Zoek Naar Het Verloren Paradijs / Het Vonnis - Pakket 3 Delen

Auteurs: Randy Singer, Michael Phillips en W. Dale Cramer

Breuklijn / Op Zoek Naar Het Verloren Paradijs / Het Vonnis - Pakket 3 Delen
  
Prijs: € 25,00
Uitgever:Uitgeverij Kok, Kampen
Medium:Boek
EAN:9789043513234
ISBN:9043513237 / 90-435-1323-7
 24 x 16 x 10 cm / 1818 gram
 Ingenaaid
NUR:302 - Vertaalde literaire roman, novelle
Trefwoorden:Roman, Thriller
Leeftijdscategorie:Volwassenen
Leverbaarheid:Uitverkocht


Bundeling van 3 boeken.

Lees verder...BESCHRIJVING

Beschrijving Breuklijn / Op Zoek Naar Het Verloren Paradijs / Het Vonnis - Pakket 3 Delen van Randy Singer:

Breuklijn

Jeremy Prine staat op de grens van de volwassenheid wanneer zijn moeder overlijdt. Haar laatste wens is dat Jeremy zijn oom Aiden opzoekt, die van hen vervreemd is geraakt na het ongeluk waarbij Jeremy's vader om het leven kwam en Aiden zelf ernstig verminkt werd. 'Jij hebt iets wat ik hem niet geven kon,' zei zijn moeder tegen Jeremy, 'en hij heeft iets wat ik jou niet kon geven.' Dus pakt hij zijn schamele bezittingen bij elkaar, verlaat de beschermde omgeving van zijn jeugd en komt terecht in de ruige wereld van de mijnbouw.

Aidens werk onder de grond is zwaar en levensgevaarlijk. Wanneer hij bovengronds is, sluit hij zich op in zijn huis. Vanwege de brandwonden in zijn gezicht wil hij geen andere mensen onder ogen komen. Hij is dan ook niet blij met het bezoek van zijn neef. De herinneringen aan Jeremy's vader en aan zijn schuld aan diens dood zijn te pijlijk. Maar iedere mijnwerker weet dat juist op de gevaarlijkste plaatsen de mooiste kristallen worden gevonden.

Langzaam groeit er een band tussen Jeremy en Aiden, en ontdekken ze wat zij elkaar te geven hebben.

De groei naar volwassenheid van een 17-jarige jongen staat centraal in deze roman. Met psychologisch inzicht en fijnzinnige humor schrijft Dale Cramer over vader-zoon-relaties, vergeving en hoop. 

 

Op Zoek Naar Het Verloren Paradijs

 Archeoloog Adam Livingstone - jong, succesvol, en sceptisch tegenover het christelijk geloof - ontdekt de overblijfselen van de Ark van Noach. De vondst maakt hem wereldberoemd. Maar Adam vraagt zich nog steeds af of de verhalen in Genesis nu mythen of aantoonbare historische feiten zijn. Daarom begint hij aan een veel groter avontuur: hij zoekt de Hof van Eden. Niet iedereen is blij met zijn ontdekkingen. Zijn tegenstanders trachten hem het zwijgen op te leggen. Adam komt oog in oog te staan met levensbedreigend gevaar, eeuwenoude geheimen, ontluikende liefde - en zichzelf. 

 

Het vonnis

De idealistische, jonge advocaat Brad Carson spant een civiele rechtszaak aan tegen Saoedi-Arabië en het meedogenloze hoofd van de Muttawa. Maar het proces maakt onvermoede krachten los. Getuigen verdwijnen spoorloos of weigeren plotseling mee te werken, leden van de jury worden omgekocht en zelfs binnen Brads eigen team lijkt niet iedereen te vertrouwen. Brad moet zijn weg zien te vinden in dit web van bedrog. Daarbij staat niet alleen zijn carrière op het spel: ook de mensen van wie hij houdt worden bedreigd. Niet in de laatste plaats zijn briljante medewerker en collega Leslie Conners, voor wie hij steeds meer is gaan voelen. Toch gaan ze door met hun gevecht tegen religieuze intolerantie en nemen ze het op tegen een hele natie, in een intemationaal proces zonder precedent.Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

RECENSIES

Voor Breuklijn / Op Zoek Naar Het Verloren Paradijs / Het Vonnis - Pakket 3 Delen zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Breuklijn / Op Zoek Naar Het Verloren Paradijs / Het Vonnis - Pakket 3 Delen van Randy Singer

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Breuklijn / Op Zoek Naar Het Verloren Paradijs / Het Vonnis - Pakket 3 Delen aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Breuklijn / Op Zoek Naar Het Verloren Paradijs / Het Vonnis - Pakket 3 Delen van Randy Singer aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK