Tussentijds begeleidingsbundel

Auteur: Pieter Endedijk

Tussentijds begeleidingsbundel
 
Prijs: ca. € 40,95
Uitgever:Uitgeverij Kok, Kampen
Medium:Boek
EAN:9789043513654
 260 pag.
 Ingenaaid
Druk:1e druk 2005 / 2e druk 2007
NUR:709 - Kerkboeken/gebedenboeken, psalmen- en gezangbundels
Trefwoorden:Liedbundel, Zangbundel, Begeleidingsbundel, Liedboek voor de Kerken aanvulling
Leeftijdscategorie:Volwassenen
Leverbaarheid:In herdruk, u kunt nu reserveren


217 bewezen liederen als aanvulling op het bekende Liedboek voor de Kerken.

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Tussentijds begeleidingsbundel"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van het Boek "Tussentijds begeleidingsbundel".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Tussentijds begeleidingsbundel van Pieter Endedijk naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Tussentijds begeleidingsbundel van Pieter Endedijk:

In mei 2005 zag de Liedbundel Tussentijds het levenslicht. Een bundel met 217 bewezen liederen als aanvulling op het bekende Liedboek voor de Kerken. Dat de bundel in een behoefte voorziet werd al snel duidelijk. In anderhalf jaar tijd zijn er 25.000 exemplaren verkocht. En in Tuskentiden heeft de bundel sinds oktober 2006 nu ook een Friese evenknie.

In de begeleidingsbundel Tussentijds zijn voor alle liederen goed speelbare begeleidingen opgenomen. Voor het gemak is de uitgave losbladig gemaakt zodat deze in elke willekeurige ringband past.

Pieter Endedijk is bestuurslid van de Interkerkelijke Stichting voor het kerklied (ISK). Hij was als redacteur betrokken bij de bundel Tussentijds. De keuze van de begeleidingen is onder zijn verantwoordellijkheid tot stand gekomen.Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

RECENSIES

Gerard Wenting schreef op 26-10-2007:
De begeleidingsbundel heb ik gekocht via boekhandel Manschot in Nieuwegein. Het geheel ziet er overzichtelijk en speelbaar uit. Alleen is het jammer dat liederen van twee pagina's zijn afgedrukt op voorzijde en achterzijde van 1 vel papier. Een paar errata heb ik reeds per mail doorgegeven. (Ere wie ere toekomt, laatste gedeelte begeleiding ontbreekt en in nr 90 staan een paar noten door elkaar. Mogelijk staan er meer vergisssingen in. Wanneer ik deze tegenkom geef ik ze door. Wanneer er -na verloop van tijd-correcties worden uitgegeven hou ik me hiervoor aanbevolen. Alle lof voor de samenstellers van de bundel. Ik kan de bundel bij alle organisten aanbevelen. De katholieke kerk zou hier een voorbeeld aan kunnen nemen door bv van de GvL eenzelfde soort uitgave te maken. Met vriendelijke groet, Gerard Wenting

Gerard Wenting schreef op 26-10-2007:
De begeleidingsbundel heb ik gekocht. Het geheel ziet er overzichtelijk en speelbaar uit. Alleen is het jammer dat liederen van twee pagina's zijn afgedrukt op voorzijde en achterzijde van 1 vel papier. Een paar errata heb ik reeds per mail doorgegeven. (Ere wie ere toekomt, laatste gedeelte begeleiding ontbreekt en in nr 90 staan een paar noten door elkaar. Mogelijk staan er meer vergisssingen in. Wanneer ik deze tegenkom geef ik ze door. Wanneer er -na verloop van tijd-correcties worden uitgegeven hou ik me hiervoor aanbevolen. Alle lof voor de samenstellers van de bundel. Ik kan de bundel bij alle organisten aanbevelen. De katholieke kerk zou hier een voorbeeld aan kunnen nemen door bv van de GvL eenzelfde soort uitgave te maken. Met vriendelijke groet, Gerard Wenting

Plaats recensie over Tussentijds begeleidingsbundel van Pieter Endedijk

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Tussentijds begeleidingsbundel aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Tussentijds begeleidingsbundel van Pieter Endedijk aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK