Leven door de Geest - bibliotheek 4

Auteur: Diverse Auteurs

Leven door de Geest - bibliotheek 4
 
Prijs: € 14,95
Uitgever:Bread of life
Medium:Boek
EAN:9789058112057
 paperback
NUR:707 - Geloofsopbouw
Trefwoorden:5 boeken, Bibliotheek, Leven door de Geest, Geestelijke boeken, Geestelijke reis, Leven met God, Leven als christen, Leven als kind van God
Leverbaarheid:Leverbaar


5 boeken over het leven met Jezus en de Heilige Geest

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Leven door de Geest - bibliotheek 4"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van het Boek "Leven door de Geest - bibliotheek 4".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Leven door de Geest - bibliotheek 4 van Diverse Auteurs naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Leven door de Geest - bibliotheek 4 van Diverse Auteurs:

Zegen en Vloek - (Willem Ouweneel) Hoe word jij iemand die zegent? Hoe word jij vrij van vloeken? Zegenen en vervloeken is heel wat meer dan iemand het goede respectievelijk het kwade toewensen. Bij het echte zegenen en vloeken ‘gebeurt’ er werkelijk iets ingrijpends met mensen. Christenen leven vaak veel meer onder invloed van bepaalde vloeken dan zij zelf vaak denken. Een uitermate praktisch boek over het e ect van zegeningen en vloeken in het (christen)leven.

God ontmoeten in de woestijn - (Mike Pilavachi) “Dit boek is niet alleen uiterst leesbaar, het is ook vol van wijsheid en waardevolle inzichten.” NICKY GUMBEL - Internationaal leider van de Alpha Cursus Een eerlijk boek waar Mike Pilavachi (oprichter van Soul Survivor wereldwijd) de verhalen uit zijn eigen leven op een inspirerende manier vertaalt naar zijn toehoorders of lezers. Dit boek helpt de lezer om die perioden in zijn leven, wanneer dromen ver weg lijken en ze zich geestelijk droog en levenloos voelen, beter te begrijpen. Dit zijn de momenten waarop God Zich laat vinden en je leven zich kan verdiepen.

Van God genieten - (S.J. Hill) Intimiteit met de hemelse Vader Mike Bickle zegt in zijn voorwoord: “Dit boek zal je eraan herinneren dat God van je houdt om wie je bent in plaats van wat je doet.” Wat is een betere manier om God te verheerlijken in je leven dan eenvoudig van Hem te genieten? Het is simpel, maar radicaal. Sommigen noemen het zelfs revolutionair. Ja, het is de hartslag van het christendom. Maak de overstap van plicht naar vreugde in je relatie met Christus

 Er is altijd genoeg - (Heidi & Roland Baker) Gods zorg voor de armen Het verbazingwekkende verhaal van wat God kan doen door één vrouw en man onder de allerarmste van deze wereld in Mozambique. God voorziet op bovennatuurlijke wijze in het werk dat Heidi en Roland Baker doen onder de wezen, de daklozen en de verschoppelingen van Mozambique. Het resultaat van Gods werk is een beweging van 6000 kerken in dit straatarme land.

Met het gezicht naar de muur – (Don Potter) Een praktisch boek over aanbidding Don Potter is een van de voorlopers in vernieuwende vormen van aanbidding. Hij belicht de verschillende aspecten van lofprijs en aanbidding; het profetische aspect, de verbondenheid met voorbede en geestelijke oorlogvoering, het belang van karaktervorming bij de leider en het team, de verhouding tussen de muzikant en de gemeente en vele andere praktische zakenBoek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

RECENSIES

Voor Leven door de Geest - bibliotheek 4 zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Leven door de Geest - bibliotheek 4 van Diverse Auteurs

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Leven door de Geest - bibliotheek 4 aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Leven door de Geest - bibliotheek 4 van Diverse Auteurs aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK