Het gebed van Jabes

Doorbreken naar het Gezegende Leven

Auteur: Bruce Wilkinson

Het gebed van Jabes
 
Prijs: € 12,00
Uitgever:Uitgeverij Gideon, Hoornaar
Medium:Boek
EAN:9789060679203
ISBN:9060679202 / 90-6067-920-2
 96 pag. / 148 gram
 Gebonden
Druk:1e druk 2001 / 5e druk 2001
NUR:707 - Geloofsopbouw
Trefwoorden:Geloofsbeleving, Gebed, Gods belofte, Leven met God
Leverbaarheid:Leverbaar


God weet wat u nodig hebt, maar Hij wil dat u Hem erom vraagt.

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Het gebed van Jabes"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van het Boek "Het gebed van Jabes".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Het gebed van Jabes van Bruce Wilkinson naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Het gebed van Jabes van Bruce Wilkinson:

Het gebed van Jabes is een bescheiden boekje over gebed, dat miljoenen heeft gemotiveerd daadwerkelijk te gaan bidden. Bruce Wilkinson, de schrijver van dit boekje, ontdekte een onbekende held in de Bijbel, die een gebed bad waardoor er ruimte kwam voor Gods genade, kracht en bescherming. En dit eenvoudige gebed is nog zo actueel als wat! Door het dagelijks te bidden, zullen er opmerkelijke veranderingen in uw leven plaatsvinden. Het kan u helpen het verleden achter u te laten en een leven te beginnen zoals God het heeft bedoeld. Door dit gebed maakt afwachten plaats voor verwachten.

Met gratis kaartje, waarop het gehele gebed van Jabes is afgedrukt.

MEER DAN 8,5 MILJOEN EXEMPLAREN Dit boekje dat Wilkinson over het gebed van Jabes schreef, is in de Verenigde Staten een bestseller, zonder dat iemand het had verwacht. Vanaf de introductie in het jaar 2000 werden er meer dan 8,5 miljoen exemplaren van verkocht. Jabes en zijn gebed staan op een onopvallende plaats in het Oude Testament, als een onderbreking in een ellenlang geslachtsregister: in 1 Kronieken 4:10. Wilkinson werd dertig jaar geleden door de geestelijk verzorger van zijn seminarie uitgedaagd een 'kanjer' voor God te zijn, naar het voorbeeld van Jabes. Sindsdien bidt Wilkinson dit eenvoudige gebed dagelijks en verbaast hij zich voortdurend over de uitwerking ervan. Het is een modelgebed, waardoor de bidder blijk geeft van zijn afhankelijkheid en zijn geloof in de grote macht van God.

GOD WORDT NIET ARM VAN HET GEVEN God weet wat u nodig hebt, maar Hij wil dat u Hem erom vraagt. Dan blijkt dat u wilt ontvangen wat Hij voor u heeft. Sommige oprechte gelovigen zijn bang dat ze God te veel vragen. Maar God wordt niet arm van het geven. Zijn voorraden zijn onuitputtelijk. Bidden kan een avontuur zijn. U bidt en kijkt vol verwachting uit naar de tijd en wijze waarop God uw gebed zal verhoren. En dat kan heel verrassend zijn. De Allerhoogste heeft besloten te werken door de gebeden van zijn kinderen. Als wij vrijmoedig bidden - zoals de weduwe die geen genoegen nam met het 'nee' van een onrechtvaardige rechter - stelt Hij dat op prijs. Hij wil graag dat wij nieuwe gebieden betreden voor Hem.

Dr. Bruce Wilkinson is de stichter en president van Walk Thru the Bible Ministries, een internationale organisatie gericht op het geven van hoogwaardig bijbels onderwijs. Hij heeft diverse boeken geschreven. Wilkinson woont met zijn vrouw Darlene in Atlanta, Georgia, en ze hebben drie kinderen.

'Wil mij toch overvloedig zegenen en mijn gebied vergroten; laat uw hand met mij zijn; weer van mij het kwade, zodat mij geen smart treft!' En God schonk wat hij had gevraagd. 1 Kronieken 4:10 (NBG)

Gratis in elk boek: een 'kaartje' met het uitgeschreven gebed van JabesBoek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

RECENSIES

Voor Het gebed van Jabes zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Het gebed van Jabes van Bruce Wilkinson

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Het gebed van Jabes aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Het gebed van Jabes van Bruce Wilkinson aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK