...en toch zo anders

omgaan met homoseksualiteit in je familie- of vriendenkring

Auteur: Bob Davies

...en toch zo anders
 
Prijs: € 5,95
Uitgever:Uitgeverij Medema, Vaassen
Medium:Boek
EAN:9789063533786
ISBN:9063533780 / 90-6353-378-0
 38 x 20 x 2 cm / 224 pag. / 300 gram
 Ingenaaid
Druk:1e druk 2002
NUR:705 - Godsdienstwijsbegeerte en ethiek
Trefwoorden:Christelijke visie, Homoseksualiteit, Verhalen
Leeftijdscategorie:Volwassenen
Leverbaarheid:1 - 3 dagen


Dit boek probeert mensen te helpen met omgaan met homoseksualiteit in je familie- of vriendenkring.

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "...en toch zo anders"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van het Boek "...en toch zo anders".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van ...en toch zo anders van Bob Davies naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving ...en toch zo anders van Bob Davies:

Je dacht dat het ver van je bed was - letterlijk en figuurlijk. En dan komt je zoon je vertellen dat hij 'anders' is. Of je dochter. Of een goeie vriend. Misschien zelfs nog schokkender: je eigen man of je eigen vrouw. De wereld wankelt, jw wereld, die er zo overzichtelijk uitzag. Zijn of haar wereld was al veel eerder omgevallen, maar dat wist je niet. Hoe reageren we, en speciaal: hoe reageren we als christenen, als zoiets gebeurt? Is dit het einde van de wereld? Of is er een nieuw begin, ook als er niets meer aan lijkt te kunnen veranderen?Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

RECENSIES

Bron: Kerkblad van het Noorden, 6 juni 2003 Recensie door D. Visser

De schrijvers van dit boek kennen homoseksualiteit van heel nabij, om niet te zeggen van binnen uit. Bob Davies heeft in zijn eigen leven met homoseksualiteit geworsteld en is nu directeur van Exodus International &endash; Noord-Amerika, een organisatie van hulpverleningsinstellingen voor homoseksuelen.
Anita Worthen voedde als alleenstaande moeder haar zoon Tony op. Hij is homoseksueel. Hij heeft aids, terwijl zijn vriend al aan deze ziekte gestorven is. De man met wie ze in 1984 trouwde was een voormalige homoseksueel. Ze werkten en werken beiden in hulpverleningsinstellingen voor ex-homoseksuelen.
De auteurs dragen als hun overtuiging uit dat er voor homoseksualiteit 'genezing' is. Bovendien noemen zij homoseksualiteit niet een echt seksueel probleem, maar slechts een oppervlakkig symptoom van diepere oorzaken van problemen die genezing nodig hebben.
Deze opvatting wordt niet uitgewerkt. Dat is de zwakte van dit boek. De sterke kant is dat de auteurs vanuit een grote ervaring schrijven. Door hun geloofsovertuiging hebben zij een grote liefde voor hun (homofiele) naaste. Van daaruit proberen zij hulp te bieden. Dat willen zij met hun boek ook leren aan hen die homoseksueel zijn en die ermee te maken krijgen in familie- of vriendenkring. Zij beschrijven uitvoerig hoe schokkend meestal de ontdekking voor iemand is dat hij of iemand uit de naaste omgeving homofiel is. Zij reiken heel veel aan waarmee winst kan worden gedaan. De kern daarvan is om in liefde open en eerlijk met elkaar om te gaan. Zij prijzen die houding aan vanuit het geloof. De wijze waarop zij dat doen, maakt indruk. Zij geven veel dat helpen kan, ook aan hen die het niet in alles met hen eens zijn.

Voor ...en toch zo anders zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over ...en toch zo anders van Bob Davies

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u ...en toch zo anders aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel ...en toch zo anders van Bob Davies aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK