De Bijbel en de doop

Auteur: Ds. Henk G. Koekkoek

De Bijbel en de doop
 
Prijs: € 7,50
Uitgever:Licht des Levens, Alphen aan den Rijn
Medium:Boek
EAN:9789070700256
ISBN:9070700255 / 90-70700-25-5
 Paperback
NUR:000 - Non books algemeen
Trefwoorden:Doop
Leverbaarheid:1 - 3 dagen

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "De Bijbel en de doop"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van het Boek "De Bijbel en de doop".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van De Bijbel en de doop van Ds. Henk G. Koekkoek naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving De Bijbel en de doop van Ds. Henk G. Koekkoek:

Er wordt in de diverse kerken heel verschillend gedacht over de doop. Terwijl de apostel Paulus in Ephese 4 schrijft, dat wij als christenen één geloof in één Heer hebben en ook één doop, blijkt, dat wij als christenen vele verschillende doopvormen hebben. Ieder zegt dat "zijn" doop de ware doop is. Welke doop is nou echt de Bijbelse doop? Schokkend is de vraag die gesteld wordt, nl. wie opdracht gegeven heeft om op een andere wijze te gaan dopen, dan God in de Bijbel gezegd had.

In de ene kerk zegt men dat de doop de erfzonde afwast. In de andere kerk zegt men dat de doop het teken van het verbond is. In de volgende kerk zegt men dat de doop een teken en een zegel van Godswege in je leven zijn, die je verzekeren dat je voor eeuwig behouden bent. In weer een andere kerk zegt men dat de doop geen garantie is dat je het eeuwige leven hebt, maar wel een zegel van Gods trouw en barmhartigheid. Weer anderen zeggen dat in de doop God ons Zijn Vaderhand reikt, zodat wij onze hand in Zijn hand kunnen leggen. Allemaal verschillende meningen en uitgangspunten. Welke is de juiste of hebben ze allemaal gelijk?

In dit boek geeft ds. Koekkoek een aantal bewijzen dat de Bijbel slechts één doop kent. Verrassend en uniek is hierbij, dat hij aantoont, dat men in de tijd van het Oude Testament al de doop kende, ook al had die natuurlijk een andere inhoudelijke betekenis dan de doop van de christenen. Hij schrijft over de eerste massale doopdienst en laat zien, wie in het Oude Testament als eerste gedoopt werd.

Dit is een zeer waardevol boek dat op een heldere en duidelijke manier laat zien, hoe en wat de Bijbel zegt over de doop. Het is ook een onthutsend en opmerkelijk boek, als het theologen die op de ene manier dopen, citeert, terwijl zij zeggen, dat het eigenlijk niet juist is zoals zij het doen en dat het anders moet. Duidelijk zijn ook de bewijzen uit de archeologie. Kortom: een zeer waardevol boek, dat een groot aantal opmerkelijke feiten toont.Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

RECENSIES

Voor De Bijbel en de doop zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over De Bijbel en de doop van Ds. Henk G. Koekkoek

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u De Bijbel en de doop aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel De Bijbel en de doop van Ds. Henk G. Koekkoek aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK