Nederlandse Kustroute (550 km) LF1/LF10 Noordzee-/ Waddenzeeroute, Fietsen langs de Nederlandse kust

Fietsen langs duin, strand en wad

Auteurs: Stichting Landelijke Fietsplatform en E. Kooiman
Illustrator: A.J. Snelderwaard

Nederlandse Kustroute (550 km) LF1/LF10 Noordzee-/ Waddenzeeroute, Fietsen langs de Nederlandse kust
  
Prijs: € 17,50
Uitgever:Buijten & Schipperheijn Uitgeverij Motief, Amsterdam
Medium:Map
EAN:9789072930323
 21 x 15 cm / 24 pag.
 Losbladig
Druk:1e druk 2007
NUR:032 - Fietskaarten
Trefwoorden:Fietstochten, Fietsroutes, Fietskaarten, Kustroute, Fietsgids
Leeftijdscategorie:Volwassenen
Leverbaarheid:Uitverkocht - Niet meer leverbaar


Stichting Landelijke Fietsplatform de uitgave Nederlandse Kustroute uitgebracht.

Lees verder...BESCHRIJVING

Beschrijving Nederlandse Kustroute (550 km) LF1/LF10 Noordzee-/ Waddenzeeroute, Fietsen langs de Nederlandse kust van Stichting Landelijke Fietsplatform:

Stichting Landelijke Fietsplatform de uitgave Nederlandse Kustroute uitgebracht. Dit is een map met losse handleiding en vier dubbelzijdig bedruktekaartbladen (A2-formaat).

In de Nederlandse Kustroute zijn de LF1 Noordzeeroute en de LF10 Waddenzeeroute opgenomen. De route volgt de gehele kust tussen Sluis en Nieuweschans. De LF1 Noordzeeroute kenmerkt zich vooral door langgerekte duinstroken langs de Hollandse kust en door de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden, onderling verbonden door wondertjes van waterstaatskunst. Kleine badplaatsen en historische steden zorgen voor leuke tussenstops op de route. De LF10 Waddenzeeroute loopt door één van de rustigste en dunstbevolkte delen van Nederland en biedt toch veel afwisseling, onder meer door het voormalige waddeneiland Wieringen en diverse authentieke (terp-)dorpjes en stadjes.

De uitgave van de Nederlandse Kustroute bestaat uit een map met losse A2-formaat bladen met topografisch kaartmateriaal (schaal 1:100.000), enkele stadsplattegronden, tips voor bezienswaardigheden en praktische informatie over de route. De kaarten zijn van watervast, onscheurbaar materiaal. Een dun boekje met algemene informatie ter voorbereiding op de fietstocht is in de map ingestoken. Hierin staat ook het overzicht met overnachtingsadressen.

De LF10 vormt samen met de LF1 Noordzeeroute het Nederlandse deel van de internationale Noordzeeroute (North Sea Cycle Route). Deze loopt verder door Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Schotland en Engeland en heeft een totale lengte van 6.000 km.Boek van de maand: Avonturenbijbel van Film.

RECENSIES

Voor Nederlandse Kustroute (550 km) LF1/LF10 Noordzee-/ Waddenzeeroute, Fietsen langs de Nederlandse kust zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Nederlandse Kustroute (550 km) LF1/LF10 Noordzee-/ Waddenzeeroute, Fietsen langs de Nederlandse kust van Stichting Landelijke Fietsplatform

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Nederlandse Kustroute (550 km) LF1/LF10 Noordzee-/ Waddenzeeroute, Fietsen langs de Nederlandse kust aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Nederlandse Kustroute (550 km) LF1/LF10 Noordzee-/ Waddenzeeroute, Fietsen langs de Nederlandse kust van Stichting Landelijke Fietsplatform aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK