Liefde op de Wadden

Auteur: Saskia Schouten

Liefde op de Wadden
 
Prijs: € 16,95
Uitgever:Vision Uitgeverij, Groningen
Medium:Boek
EAN:9789075613353
ISBN:9075613350 / 90-75613-35-0
 22 x 14 x 3 cm / 352 pag. / 645 gram
 Ingenaaid
Druk:1e druk 2006
NUR:340 - Populaire fictie algemeen
Trefwoorden:Roman, Ameland, Liefdesrelatie, Familie, Moeilijkheden, Geloof in God, Auto-ongeluk
Leeftijdscategorie:Volwassenen
Leverbaarheid:1 - 3 dagen


Tamara Bosch is met haar familie vanuit Twente verhuisd naar Ameland.

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Liefde op de Wadden"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van het Boek "Liefde op de Wadden".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Liefde op de Wadden van Saskia Schouten naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Liefde op de Wadden van Saskia Schouten:

Tamara Bosch is met haar familie vanuit Twente verhuisd naar Ameland. Ze krijgt werk als serveerster op de veerboot en ontmoet daar Floris, die een meer dan gewone belangstelling voor haar heeft. Ook Taco, een eilandbewoner, raakt gecharmeerd van haar; maar als hij zijn gevoelens tegenover haar uit, wijst ze hem af.

Tamara krijgt een relatie met Floris, maar dat valt bij haar moeder niet in goede aarde. Ze accepteert hem niet en laat dat duidelijk blijken. Ze had haar dochter liever met Taco gezien. Als Tamara's broer met Rosanne, een ongelovig meisje uit een probleemgezin thuiskomt, brengt dat moeilijkheden met zich mee.

Na een ingrijpende gebeurtenis komt Rosanne bij Floris op de boerderij terecht. Daar komt ze tot rust en ontdekt dat er een God is die haar Vader wil zijn.

Intussen kampt Floris - inmiddels verloofd met Tamara - met een enorm schuldgevoel. Hij heeft een auto-ongeluk veroorzaakt waarbij Tamara bijna om het leven kwam. Hij is bang dat ze met hem zal breken als ze hier achter komt. Als hij haar opzoekt in het ziekenhuis, treft hij haar slapend aan, zonder ring... Hij schrikt hevig. Zal zijn vermoeden waarheid worden?Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

RECENSIES

Gerard Rozeboom schreef op 19-10-2010:
Saskia's schrijftalenten en haar liefde voor God in 1 boek, hartstikke top!!

Ariane schreef op 05-09-2008:
Mooi gedaan! Van deze schrijfster zullen we vast nog meer horen!

pinzon schreef op 30-08-2007:
dit is vet goed je moet hem lezen anders loop je achter

Henny ten Brinke schreef op 24-07-2007:
Ik heb het boek van liefde op de wadden van saskia schouten gelezen. Ik vind het een heel mooi spannend roman- tisch boek. Het is een boek waar je lekker in weg leest. Echt een mooi boek dus. Groetjes Henny ten Brinke

M.Middendorp schreef op 16-04-2007:
ik was verbaasd dat dit boek zo kritiekloos opgehemeld wordt: ik vond het n.l. heel erg oppervlakkig. voorbeeld:de moeder die de voorkeur geeft aan een andere vriend voor haar dochter omdat hij een pak draagt nou ja.....

josť krabbendam schreef op 13-04-2007:
een heerlijk makkelijk te lezen boek. een christlijke roman die laat zien hoe het leven ook nog geleefd kan worden. Met waarden en normen die er nog toe doen.

Linda Meijer schreef op 13-04-2007:
Geweldig geschreven (helemaal als je bedenkt dat de schrijfster toen nog maar 18 lentes jong was), uit het leven gegrepen en heel makkelijk te lezen. Een verhaal, waar elke tiener zich, ook nu nog, heel gemakkelijk mee kan identificeren. Het verhaal is tijdloos en blijft zelfs in 2007 oersterk overeind staan. Verheug me nu al op je 2de boek Sas, en ik ben jaloers op wat je tot nu toe al hebt bereikt!

jaap schreef op 06-02-2007:
.... het is een supper boek

liefde op de wadden schreef op 01-02-2007:
Iedereen ff op dit boek stemmen!!!! van beste christelijke boek!! Dit boek is gewoon heel goed!!

Josť Bekkema schreef op 22-01-2007:
De sfeer in de vriendenkring van Tamara vind ik heel mooi en puur beschreven. De zorg om hun vrienden die nog niet geloofden sprak mij erg aan. Dit boek leest heerlijk weg!

Ans Nuyt schreef op 11-12-2006:
Leuk en romantisch boek voor jonge meisjes.

Ramona Bos schreef op 04-12-2006:
Ik vind dit boek echt heel erg mooi en romantisch. Het gaat over liefde tussen jonge mensen en geloof in God en de liefde komt van God ik vond het jammer toen ik hem uit had ik hoop dat er nog een vervolg op komt.

Frea Kroese schreef op 25-11-2006:
Liefde op de Wadden van Saskia Schouten is een heerlijk boek over een jonge meisjes liefde. Heerlijk voor als je lekker weg wilt dromen en even alles weg wilt zetten. Niet dat Tamara's leven zo ongecompliceerd is. Op haar manier beleeft ze zo haar leven. Wel krijg je met een lekkere kop koffie erbij en dit boek het gevoel dat je op de Waddeneilanden op vakantie bent en midden in deze wat oudere film zit. Liefde is de hoofdmoot en daar gaat het toch om in het leven. Dat liefde alles overwint, ook de moeite van de aanstaande partner om open en eerlijk te zijn, is een regelrecht pluspunt van dit boek. Tamara leeft in een heerlijke wereld met liefhebbende ouders en broers en vrienden en vriendinnen. Echt genieten.

Jolande Koning schreef op 24-11-2006:
Ik heb dit boek met veel plezier gelezen en als er een nieuw boek van Saskia Schouten uitkomt zal ik het zeker lezen.

Plaats recensie over Liefde op de Wadden van Saskia Schouten

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Liefde op de Wadden aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Liefde op de Wadden van Saskia Schouten aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK