Adam's Venture

Artiest: Vertigo Games

Adam's Venture
 
Prijs: € 19,99
Uitgever:Asaph B.V., Westervoort
Medium:CD
EAN:9789088710150
 CD-box
Druk:1e druk 2009
NUR:074 - Moderne muziek (cd-tape)
Trefwoorden:Praisemuziek, Muziek uit 2009
Leeftijdscategorie:Alle leeftijden
Leverbaarheid:Kan langer duren

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Adam's Venture"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van de CD "Adam's Venture".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Adam's Venture van Vertigo Games naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Adam's Venture van Vertigo Games:

Een markt die nog veel groter is dan de muziek of film markt is de wereld van de games. Ettelijke miljarden worden ieder jaar uitgegeven om mensen van groot tot klein te vermaken.
De afgelopen jaren zijn er vragen gesteld bij de hoeveelheid geweld die er in de games wordt verwerkt, en gezien de verkoopstatistieken maakt het ouders niet zoveel uit. Toch is er een groeiende groep ouders die het wel belangrijk vind om hun kinderen verantwoordelijk met spelletjes te laten omgaan. Dat wil zeggen, spelletjes die uitdagend zijn, grafisch mooi vormgegeven, en waar de kinderen eventueel ook nog wat van kunnen leren. Het is bijzonder dat er juist in Nederland een nieuwe game studio is die nu een antwoord heeft op die vraag.
Adam?s Venture is de naam van het eerste PC spel dat Vertigo Games uitgeeft. Het is een uitdagend avondtuur waarbij Adam, een jonge avonturier op zoek gaat naar de verloren gewaande tuinen van Eden. De tocht voert langs de meest adembenemende grotten en tunnels en is prachtig uitgevoerd.
Tijdens zijn tocht door de wereld van Adam?s Venture moeten er puzzels en spelletjes worden opgelost en al deze raadsels ontsluiten een stukje van de Bijbel of zijn een weergave van Bijbelse waarheden. Hierdoor is dit spel uitermate geschikt voor ouders van kinderen die hun kinderen normen en waarden uit de Bijbel willen meegeven, maar hun kinderen ook op de computer met mooi vormgegeven en geluidstechnisch hoogstaande spelletjes willen laten spelen.
Al jaren horen we ouders roepen dat er niks beschikbaar is voor hun kinderen om mee te spelen op de computer maar met dit spel is daar in een klap een einde aan gekomen. Geschikt voor het hele gezin en daadwerkelijk ?family-friendly?.
Voor de experts op het gebied van computer games, dit spel maakt gebruik van de ?Unreal Engine 3?, die zoals altijd garant staat voor grafisch spektakel, en optimaal gebruikt wordt om een prachtig grottenstelsel vol puzzels op je scherm te toveren. Richard Stitselaar, een van de oprichters van Vertigo, licht toe:
?Met Adam?s Venture wilden we een game afleveren die in de eerste plaats erg leuk is om te spelen, maar we vonden het ook belangrijk om een spel te maken dat ouders met een gerust hart aan hun kinderen kunnen geven. Die twee zaken sluiten elkaar volgens ons in geen geval uit.?
Adam?s Venture is een game voor alle leeftijden.Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

TRACKLIST

Er is geen tracklist aanwezig voor Adam's Venture van Vertigo Games.

RECENSIES

Voor Adam's Venture zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Adam's Venture van Vertigo Games

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Adam's Venture aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Adam's Venture van Vertigo Games aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK