Een God van Wonderen

Auteur: Ben Hanegraaff

Een God van Wonderen
 
Prijs: € 14,95
Uitgever:Stichting Overwinning
Medium:Boek
EAN:9789090260761
 296 pag.
 Paperback
Druk:1e druk 2011 / 3e druk 2012
NUR:707 - Geloofsopbouw
Trefwoorden:Geloofsopbouw, Wonderen
Leverbaarheid:Leverbaar
Bekijk ook: Een God van wonderen - Ben Hanegraaff (E-book)


Een bijzonder inspirerend en geloofsopbouwend boek over de wonderen die God heeft gedaan in het leven en zendingsbediening van Ben en Nellie Hanegraaff.

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Een God van Wonderen"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van het Boek "Een God van Wonderen".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Een God van Wonderen van Ben Hanegraaff naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Een God van Wonderen van Ben Hanegraaff:

Een bijzonder inspirerend en geloofsopbouwend boek over de wonderen die God heeft gedaan in het leven en zendingsbediening van Ben en Nellie Hanegraaff.

 Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

RECENSIES

Caspar Verhulst - Hoofddorp schreef op 29-11-2011:
Door de wonderbare leiding van onze Hemelse Vader mocht ik Ben Hanegraaff leren kennen toen hij, begin dit jaar, bij ons in Bangkok kwam logeren voor een paar nachten. En hoe hij toen bij ons kwam, dat is al een wonder op zich! Nu mijn vrouw en ik weer terug zijn in Nederland, had ik het voorrecht om het nieuwe boek van Ben (en Nellie): “Een God van wonderen” te mogen lezen. In dit fantastische boek worden de wonderen die God in hun levens heeft gedaan op een echte, levendige en eenvoudige manier verteld. Ook de eerlijkheid over het leven van Ben en Nellie, hun tekortkomingen en de groei in hun wandel met de Heer, en vooral ook de roeping om Evangelist en Bijbelleraar te worden, sprak mij heel erg aan. Dit boek heb ik met zoveel plezier gelezen, dat ik het in drie dagen uit had! Het is verdeeld in korte hoofdstukken. En ook de bladzijden zijn heel prettig leesbaar, met tussenpozen ingedeeld. Het is hartverwarmend om te lezen, en het leest zo heerlijk weg! En ook word je er enorm door opgebouwd en bemoedigd! Het heeft dan ook een zeer diepe indruk op mij gemaakt! Maar het boeiendste vond ik nog, de getuigenissen over de levenservaring; het in volkomen afhankelijkheid van de Heer leren leven. En dan die prachtige wonderen die volgden op gehoorzaamheid. Wat een discipline werd er aan de dag gelegd. Je leren schikken in omstandigheden die je misschien niet zelf zo zou kiezen. Maar dan uiteindelijk ook die mooie weg die de Heer met je gaat. Echt fantastisch! Dit boek is grandioos evangelisatiemateriaal! Want ook ongelovigen zullen zich absoluut aangesproken voelen wanneer ze het lezen. Dit kan gewoon niet anders! Daarom beveel ik dit boek niet alleen van harte aan voor christenen, maar juist ook om uit te delen aan ongelovige vrienden, familie, buren en alle andere mensen waar de Heer u naartoe zal leiden. Moge door dit boek dan ook veel nieuwe kinderen van onze Hemelse Vader, aan Zijn Gemeente worden toegevoegd!

Plaats recensie over Een God van Wonderen van Ben Hanegraaff

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Een God van Wonderen aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Een God van Wonderen van Ben Hanegraaff aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK