Just a breath away

Auteur: Schipper Thieme

Just a breath away
 
Prijs: € 14,99
Uitgever:Onbekend, Onbekend
Medium:Boek
EAN:9789090265957
Leverbaarheid:1 - 3 dagen

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Just a breath away"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van het Boek "Just a breath away".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Just a breath away van Schipper Thieme naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Just a breath away van Schipper Thieme:

Thieme Schipper is een jonge muzikant die al een tijdje in de Christelijke muziek als voornamelijk saxofonist en ook als fluitist is te horen (o.a. bij Elisa Krijgsman en Gerald Troost) . Hij studeerde cum laude af aan het ArtEZ conservatorium voor de opleiding 'Jazz' te Enschede en heeft in 2011 een studiereis gemaakt naar Los Angeles om zich te laten inspireren en onderwijzen door saxofonisten als Eric Marienthal (Chick Corea), Bob Reynolds (John Mayer) en Justo Almario (Koinonia), waarmee hij ook onder begeleiding van bekende Amerikaanse jazz musici heeft samengespeeld. Eenmaal terug van zijn reis en aangemoedigd door zijn vrienden heeft hij het plan opgevat om een eigen CD op te gaan nemen, samen met zijn vrienden Nico Eijlers (drums), Aron de Lijster (bas) en Jozua Dieleman (toetsen). Thieme is een saxofonist die graag eigen arrangementen en liedjes maakt in de stijl van smoothjazz (pop met jazzinvloeden). 'Met mijn muziek wil ik iets van de liefde van God communiceren, hetzij door middel van instrumentale klanken (ritme, melodie en/of harmonie) of juist door de tekst van een gezongen lied', aldus Thieme. De titel van de CD komt van het gedicht 'Just a breath away' dat geschreven werd door de Amerikaanse dichteres Marilyn Ferguson. Dit gedichte raakte en inspireerde Thieme om het als lyrics te gebruiken in een meeslepende ballad, een duet, gezongen door Sharon Kips en Leon Patty. Ook is in dit nummer een prachtig strijkers arrangement te horen van Frank van Essen en hoort u het warme snarenspel van Elisa Krijgsman, die overigens ook op vele tracks van de CD meespeelt.Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

RECENSIES

Voor Just a breath away zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Just a breath away van Schipper Thieme

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Just a breath away aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Just a breath away van Schipper Thieme aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK