Chefs op hete kolen (e-book)

Auteur: Marc Declercq

Chefs op hete kolen (e-book)
 
Prijs: € 19,99
Uitgever:Uitgeverij Terra - Lannoo
Formaat:EPUB (Watermerk)
Kopieerrechten:Het kopiëren van (delen van) de pagina's is niet toegestaan
Printrechten:Het printen van de pagina's is niet toegestaan
Voorleesfunctie:De voorleesfunctie is uitgeschakeld
Geschikt voor:o.a. Sony Reader Touch Edition, Sony Reader Pocket Edition, BeBook One, BeBook Mini, BeBook Neo, PC en Mac
EAN:9789401410212
Druk:1e druk 2013
NUR:440 - Eten en drinken algemeen
Leeftijdscategorie:Volwassenen
Leverbaarheid:Direct te downloaden

Lees verder...


Kijk voor veelgestelde vragen over e-books en het gebruik daarvan op onze Klantenservice pagina's.



BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Chefs op hete kolen (e-book)"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij een exemplaar van de E-book "Chefs op hete kolen (e-book)".


Let op: e-books kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. Eenmaal gekochte e-books kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden. Na aankoop blijft de downloadlink enkele dagen geldig.
U kunt e-books alleen voldoen per iDeal of vooruitbetaling. Dit geldt ook voor eventuele andere items die u aan uw bestelling toevoegd.


Ik betaal per iDeal. De bestelling kan direct worden gedownload. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling. Zodra de betaling is ontvangen, ontvangt u de gegevens om het e-book te downloaden.


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Chefs op hete kolen (e-book) van Marc Declercq:

Of je nu een absolute beginner bent of de beste grillmeester van de hele buurt, in dit boek vind je alles om je barbecuegerechten nog beter, vlotter en smakelijker te maken. Vier bijzondere specialisten demonstreren hier hun beste gerechten voor de gastronomische buitenkeuken. Bovendien geven ze talrijke praktische tips en tricks om van elk barbecuemoment een geslaagd buitenfeest te maken. Pascale Naessens maakte de voorbije jaren furore met haar Pure Keuken, een reeks van kookboeken en een tv-programma met wetenschappelijk onderbouwde informatie over gezonde voeding. Haar zuiders geïnspireerde gerechten zijn uiterst geschikt om op de barbecue te bereiden. Een barbecuemaaltijd moet voor haar een keuze bieden uit diverse schotels, met vis of vlees, met sausjes en tapenades en vooral veel groenten. Felix Alen mag gerust de uitvinder van de culinaire barbecue worden genoemd. De meest verfijnde gerechten vertaalt hij moeiteloos naar de barbecue, de grill of de rookoven. Ook in dit boek kun je meegenieten van zijn 'haute cuisine' barbecue en de vele handige tips die hij meegeeft. Wim Casteleyn is de keukenchef van de Rode Duivels en bepaalt de maaltijden van onze nationale ploeg. Voor 'zijn mannen' legt hij vooral de nadruk op lichte en gezonde gerechten met zo min mogelijk vetstoffen. Bereidingen op de barbecue horen er altijd bij. De beste roostergerechten die hij voor onze 'Duivels' bereidde, geeft hij in dit boek mee. Peppe Giacomazza kookt niet alleen in het ouderlijke restaurant La Botte in Genk maar ook voor de kijkers van de kookzender Njam! Zijn Siciliaanse keuken is eenvoudig, maar rijk aan smaken. Gegrilde bereidingen maken er onlosmakelijk deel van uit. Met de lekkerste Siciliaanse ingrediënten illustreert hij dat je zonder al te veel moeite verfijnde barbecuegerechten kunt maken.



Boek van de maand: Mosterdzaadjes van Erika Van Nes.

RECENSIES

Voor Chefs op hete kolen (e-book) zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Chefs op hete kolen (e-book) van Marc Declercq

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Chefs op hete kolen (e-book) aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Chefs op hete kolen (e-book) van Marc Declercq aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK