Het ervaren van de diepten van Jezus Christus

Een van de grootse christelijke geschriften van alle tijden!

Auteur: J. Guyon

Het ervaren van de diepten van Jezus Christus
 
Prijs: € 11,95
Uitgever:Uitgeverij Exchange
Medium:Boek
EAN:9789460110238
 Ingenaaid
NUR:707 - Geloofsopbouw
Trefwoorden:Jeanne Guyon
Leverbaarheid:1 - 3 dagen

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Het ervaren van de diepten van Jezus Christus"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van het Boek "Het ervaren van de diepten van Jezus Christus".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Het ervaren van de diepten van Jezus Christus van J. Guyon naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Het ervaren van de diepten van Jezus Christus van J. Guyon:

Dit boek, in het Engels verschenen onder de titel 'Experiencing the depths of Jesus Christ', is een van de belangrijkste boeken die ooit over het geestelijk leven zijn geschreven. Zelfs wetenschappers op het terrein van de seculiere geschiedenis erkennen grote invloed die Experiencing the depths of Jesus Christ heeft gehad in de geschiedenis van het christendom. Madame Guyon wordt algemeen, zelfs door haar tegenstanders, erkend als één van de bekendste vrouwen in de geschiedenis van de kerk. Will Durant belicht in zijn 11-delige werk 'Story of Civilisation' uitvoerig de betekenis van het leven en de geschriften van Jeanne Guyon voor de geschiedenis van Frankrijk.

Er was een tijd dat dit boek in het openbaar werd verbrand, en toch is het tegelijkertijd door zoekende christenen ontvangen als één van de meest bruikbare en krachtige christelijke boeken die ooit zijn geschreven. Opgetekend door Jeanny Guyon, één van de beroemdste heiligen die het christendom heeft voortgebracht, heeft het een hoofdrol gespeeld in het leven van misschien wel meer bekende christenen dan welk ander boek ook. Hier is dan de Nederlandse uitgave, een vertaling van de eerste uitgave in hedendaags Engels

Watchman Nee zorgde dat dit boek in het Chinees werd vertaald en dat het beschikbaar kwam voor iedere nieuw-gelovige van De Kleine Kudde. Fénelon, Graaf Zinzendorf, John Wesley, de eerste Quakers, Jessie Penn-Lewis en Hudson Taylor, zij allen hebben het boek warm aanbevolen bij de gelovigen van hun tijd.

Dit boek zal u binnenleiden in een heel nieuwe en vooral diepere relatie met Jezus Christus.Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

RECENSIES

Voor Het ervaren van de diepten van Jezus Christus zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Het ervaren van de diepten van Jezus Christus van J. Guyon

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Het ervaren van de diepten van Jezus Christus aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Het ervaren van de diepten van Jezus Christus van J. Guyon aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK