Live (@ Flevo)

Artiest: Sarah Kelly

Live (@ Flevo)
 
Prijs: € 19,90
Uitgever:Asaph B.V., Westervoort
Medium:CD
Code:TM200801
 CD-box
Druk:1e druk 2008
NUR:074 - Moderne muziek (cd-tape)
Trefwoorden:Modern worship, Muziek uit 2008
Leeftijdscategorie:Alle leeftijden
Leverbaarheid:1 - 3 dagen

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Live (@ Flevo)"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van de CD "Live (@ Flevo)".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Live (@ Flevo) van Sarah Kelly naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Live (@ Flevo) van Sarah Kelly:

Sarah Kelly
Live (@Flevo)

Eén van de meest opzienbarende en spraakmakende artiesten van de afgelopen twee jaar is ongetwijfeld Sarah Kelly. Haar superstem en charisma maken haar tot een artieste die vernieuwend is. Tijdens haar optreden vorig jaar voor de Flevo kick-off party kon Nederland kennis maken met haar unieke muziekstijl. Zelf ligt haar hart het meest bij aanbidding, maar gezien de stevige rockballads, in combinatie met haar krachtige stem is haar doelgroep superbreed.

Hoogtepunt vorig jaar voor Sarah in Nederland was haar optreden tijdens het XNoizz ? Flevofestival. Op het hoofdpodium gaf ze een optreden dat zijn weerga niet kende, en van dat optreden is een opname gemaakt dat nu verschijnt op een unieke DVD/CD combinatie.

?Boven alles wil ik dat de nummers die ik schrijf emotionele eerlijkheid voortbrengen,? legt Sarah Kelly haar muziek uit. ?Een lied is een manier van spreken, een stem die verder gaat dan wat je normaal in je leven zegt. Deze muziek gaf me een stem toen ik niet kon spreken en ik hoop dat deze nummers datzelfde voor andere doen.?

Deze diepe motivatie is te vinden in al haar nummers, maar zelfs haar stem verraad dat de woorden uit haar hart komen en die hun wortels vinden in de pijn en moeilijke tijden van haar leven. Sarah heeft in een groot stuk van haar leven moeten omgaan met misbruik in relaties. Het uitroepen naar God door het schrijven van nummers over die pijn was het begin van een proces van eerlijkheid met haarzelf. En het resultaat is genezing en vrede.

De grootste verandering van haar schijven is te vinden in de periode tussen de CD Take me away en When the past meets today. En het resultaat van die genezing is zichtbaar op deze CD? ze sprak open en eerlijk over haar verleden, en gaf een optreden dat zijn weerga niet kende. Met gastoptredens van onder andere Luca Genta en het koor Forever Worship was dit een optreden dat je niet kan missen? Deze unieke DVD/CD is een aardige indicatie van wat ons staat te wachten op het XNoizz Flevofestival 2008 in Bussloo, waar Sarah nog een keer haar ruwe, emotionele en passievolle stem zal laten horen en de menigte weer versteld zal laten staan.Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

TRACKLIST

Er is geen tracklist aanwezig voor Live (@ Flevo) van Sarah Kelly.

RECENSIES

Voor Live (@ Flevo) zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Live (@ Flevo) van Sarah Kelly

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Live (@ Flevo) aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Live (@ Flevo) van Sarah Kelly aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK