Hitlers Holocaust 3

Artiest: Evangelische Omroep

Hitlers Holocaust 3
  
Prijs: € 4,99
Uitgever:Sabra Muziek, Harderwijk
Medium:DVD
Code:V3856
 DVD-box
Leverbaarheid:Kan langer duren

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Hitlers Holocaust 3"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van de DVD "Hitlers Holocaust 3".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Hitlers Holocaust 3 van Evangelische Omroep naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Hitlers Holocaust 3 van Evangelische Omroep:

Verzet Voorjaar 1943. Het tij is gekeerd. De Duitse propaganda probeert nog uit alle macht te verhullen dat de oorlog voor hen verloren is. Hitler kan nog maar een doel bereiken: de moord op de joden. Die wil hij tot elke prijs voltooien. Miljoenen joden sterven in kampen zoals Auschwitz en Treblinka. Buiten het Duitse rijk zint men op manieren om de Europese joden te redden. Hitler moet volledig verslagen worden. Alleen dan zal de massamoord stoppen. Naarmate de oorlog vordert wordt het steeds duidelijker dat de nazi's zullen verliezen. Dat wekt hoop bij de slachtoffers. Er ontstaat verzet in de getto's en in de kampen. Niet langer laten de joden zich zondermeer afslachten. In Treblinka en Sobibor vinden bloedige veldslagen plaats. Sommigen laten het leven, anderen vinden de vrijheid. 6 juni 1944, D-day. Het is nu nog slechts een kwestie van tijd voordat de kampen bevrijd zijn en Hitlers Duitse rijk door de geallieerden onder de voet gelopen wordt. Maar in de tussentijd doen de nazi's er alles aan om zoveel mogelijk joden in hun nederlaag mee te trekken. Bevrijding Juni 1944, D-day. In het westen rukken de Engelsen en de Amerikanen op, vanuit het oosten komen de Russen opzetten. De Duitsers zitten in de val. In sneltreinvaart proberen ze de oplossing van de 'joodse kwestie' tot een einde te brengen. De gaskamer draait overuren. Ondanks de naderende nederlaag worden ook de tot dan toe nog vrije Hongaarse joden door de Duitse moordmachine gegrepen. Als de Russen de moordfabrieken in het oosten bereiken zijn de vogels al gevlogen. De meeste slachtoffers zijn weggevoerd naar Duitsland. Daar komen ze opnieuw in erbarmelijke omstandigheden terecht. Als de gevangenen uiteindelijk bevrijd worden, is het voor velen te laat. Ziektes, ondervoeding en uitputting hebben reeds teveel gevraagd. De daders plegen zelfmoord of vluchten. Voor de overlevenden begint een lange weg, een weg van verwerking en een zoektocht naar zin. Speelduur ca. 104 min.Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

TRACKLIST

Er is geen tracklist aanwezig voor Hitlers Holocaust 3 van Evangelische Omroep.

RECENSIES

Voor Hitlers Holocaust 3 zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Hitlers Holocaust 3 van Evangelische Omroep

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Hitlers Holocaust 3 aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Hitlers Holocaust 3 van Evangelische Omroep aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK