Left Behind 1 & 2

Left Behind The Movie & Left Behind 2Tribulation Force

Auteurs: Tim F. LaHaye en Vic Sarin
Acteurs: Kirk Cameron, Clarence Gilyard, Chelsea Noble en Brad Johnson
Cameraman: George Tirl

Left Behind 1 & 2
  
Prijs: € 14,95
Uitgever:Sabra Muziek, Harderwijk
Medium:DVD
Code:V4003
 19 x 13 x 1 cm / 120 gram
 DVD-box
Druk:1e druk 2004
NUR:054 - Speelfilm (dvd)
Trefwoorden:Einde der tijden, Eindtijd, Speelfilm, Apocalypse
Leeftijdscategorie:Jongeren
Serie:Left Behind (deel 1)
Leverbaarheid:Uitverkocht - Niet meer leverbaar


Left Behind vertelt een schitterend verhaal, dat gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Jerry B. Jenkins en Tim LaHaye.

Lees verder...BESCHRIJVING

Beschrijving Left Behind 1 & 2 van Tim F. LaHaye:

Left Behind 1: The Movie
Stel je voor dat je thuiskomt van het werk en dat je hele gezin plotseling op mysterieuze wijze van de aardbol is verdwenen. Al hun kledij, juwelen en bezittingen zijn nog aanwezig, maar de personen waar je om geeft zijn in het niets verdwenen. Een beangstigende gedachte, die je stijf doet staan van angst....!

Een gedachte, die nu voor het eerst op uiterst spectaculaire en beklijvende manier werd verfilmd, want de hoofdrol spelers zijn ..... Left Behind!

Left Behind vertelt een schitterend verhaal, dat gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Jerry B. Jenkins en Tim LaHaye. Het boek wordt door vele bronnen beschouwd als één van de honderd beste boeken van de eeuw. Het christelijke thema van het verhaal heeft daar wellicht mee te maken. De mensen die het boek hebben gelezen zullen zien hoe realistisch alles werd verfilmd. Spannend, explosief en een goedhartige boodschap naar buiten dragend... Een verfilming van een klassiek verhaal die je gezien moet hebben!

Buck Williams (Kirk Cameron) is een gerenommeerd journalist die tijdens een reportage in Israël enkele bizarre ontdekkingen doet. Vanaf dat moment beginnen er zich op aarde alterlei vreemde verschijnselen voor te doen. Ontploffingen komen uit het niets en miljoenen mensen verdwijnen zomaar van onze planeet. Een tijd van chaos, angst en duisternis lijkt zijn intrede te doen... Wanneer ook piloot Rayford Steele (Brad Johnson) bij zijn thuiskomst merkt dat zijn vrouwen kind zijn verdwenen, begint voor hem een lange, maar zinderende zoektocht naar de waarheid. Een zoektocht die zijn leven ingrijpend zal veranderen. Alleen gesterkt door liefde, doorzettingsvermogen en geloof is hij bereid om tot het uiterste te gaan...

Left Behind 2: Tribulation Force
Een week na de grote verdwijning van miljoenen mensen is de wereld veranderd in een grote chaos. De achtergebleven mensen zoeken vol van paniek en verdriet naar hun verwanten. Zelfmoord is aan de orde van de dag. Bedrijven en huizen worden geplunderd. De wereld richt zich op het leiderschap van de VN president Nicolae Carpathia, de enige die antwoorden, hoop en plannen heeft om de orde te herstellen en voor vrede op aarde te zorgen.

Als Carpathia de bewondering en het vertrouwen van de wereldbevolking geniet, is hij schijnbaar niet op de hoogte van de vier opstandelingen die verkondigen dat hij de in de bijbel beschreven Antichrist is. Deze opstandelingen worden aangevoerd door Pastor Bruche Barnes (Clarence Gilyard), wiens kennis van de bijbelse profetiën van pas komt om de huidige en toekomstige gebeurtenissen voor de komende zeven jaar (ook wel De Verdrukking genoemd) te verklaren. Buck Williams (Kirk Cameron) is een beroemde tv journalist die met zijn eigen ogen de manipulatieve en dodelijke krachten van Carpathia gezien heeft. In Buck's positie vindt hij een wereldwijd gehoor en heeft ook toegang tot Carpathia zelf. De piloot Rayford Steele (Brad Johnson) en zijn 20-jaar-oude dochter Cloë (Janaya Stephens) vormen de andere leden van het "verdrukkingscommando". Ray moet het verlies van zijn vrouw en zijn zoon nog verwerken, maar zijn vriendsachp met Pastor Barnes brengt hem terug in de kerk en bij zijn dochter. Cloë ontfermt zicht over de zieken en gewonden en gaat op in een ontluikende vriendschap met Buck.

Het verdrukkingscommando wil iedereen de ogen openen voor de waarheid. De wereldwijde gebeurtenissen worden nog vreemder wanneer drie mannen op mysterieuze wijze verbranden bij de klaagmuur, een van de heiligste plaats in Israël. Op hetzelfde moment presenteert Rabbi Ben Judah, een van de belangrijkste theologen van zijn tijd, de uitkomst van een jarenlange studie, die de wereld voorgoed veranderd. Pastor Barnes denkt dat beide gebeurtenissen verband houden met Carpathia. Hij beschouwd ze als singalen van de komende Verdrukking. Hij handeld sne door Ray en Buck op een gevaarlijke missie te sturen. Ze infiltreren in Carpathia´s organisatie en in contact zien te komen met Ben Judah voordat hij de uitkomst van zijn studie bekendmaakt.

Van de serie boeken waar de film op gebaseerd is zijn al meer dan 55 miljoen verkocht. Van de film al meer dan 5 miljoen.Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

TRACKLIST

Tracklist Left Behind 1 & 2:


1. Left Behind 1
2. Left Behind 2

RECENSIES

Voor Left Behind 1 & 2 zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Left Behind 1 & 2 van Tim F. LaHaye

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Left Behind 1 & 2 aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Left Behind 1 & 2 van Tim F. LaHaye aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK