De Bundel Van Johannes De Heer 4 CD

deel 1

Auteur: Johan de Heer

De Bundel Van Johannes De Heer  4 CD
 
Prijs: € 19,95
Uitgever:Sabra Muziek, Harderwijk
Medium:CD
Code:V4053
 12 x 13 x 2 cm
 CD-box
Druk:1e druk 2005
NUR:073 - Klassiek muziek (cd-tape)
Trefwoorden:Johannes de Heer, Geestelijke liederen
Leeftijdscategorie:Volwassenen
Serie:Liederen van Johannes de Heer (deel 1)
Leverbaarheid:Leverbaar


4 CD box

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "De Bundel Van Johannes De Heer 4 CD"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van de CD "De Bundel Van Johannes De Heer 4 CD".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van De Bundel Van Johannes De Heer 4 CD van Johan de Heer naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving De Bundel Van Johannes De Heer 4 CD van Johan de Heer:

4 CD's met 72 liederen uit de bundel van Johannes de Heer gezongen en gespeeld door bekende koren, solisten en instrumentalisten ter gelegenheid van 100 jaar Johannes de Heer.

Ook verkrijgbaar deel 2

CD1: Dierbare Heiland mijn Verlosser, Jezus is wachtend o zondaar op u, Als de Heiland zal verschijnen, Als ik maar weet, Ik heb de vaste grond gevonden, Als ik Hem maar kenne, In de Hemel is het schoon, Welk een vriend is onze Jezus,
Heer ik hoor van rijke zegen, Leer mij uw weg O Heer, Volle verzeekring Jezus is mijn, Door de nacht van smart en zorgen, Vaste rots van mijn behoud, ga mij niet voorbij o Heiland, Klem vast aan de Rots u, Er komen stromen van zegen, Hemelse Vader,
Machtig God.
CD2: Mijn Herder is de Heere God, Tel uw zegeningen, Kom in mijn hart, Kom tot het feest, Heer wees mijn Gids, Zie ons wachten aan de stromen, Ik heb een Heiland, Heer onze God hoe heerlijk is Uw naam, Neem Heer mijn beide handen,
Jeruzalem O eeuwge gouden stad, Jezus leeft in eeuwigheid, Heer ik kom tot U, Op die heuvel daarginds, Zie de lelien op het veld, Wat de toekomst brengen moge, Nader mijn God bij U, 't Is middernacht en in de hof, Prijs de Heer met blijde galmen.
CD3: Ik zie een poort wijd open staan, Blijf bij mij Heer, Heer wees mijn gids, Dat ons loflied vrolijk rijze, Ik ken een rivier, Heer ik hoor van rijke zegen, Als ik maar weet, Wees niet bezorgd, Abba Vader, Ik wandel in het licht met Jezus,
Gouden harpen ruisen, Kom tot uw Heiland, Jezus leeft in eeuwigheid, Jezus mijn Heiland, Hemelse Vader, Nader mijn God bij U, Hoor hoor mijn ziel, Zie ons wachten aan de stromen.
CD4: Prijs de Heer met blijde galmen, Jezus is wachtend o zondaar op u, Klem vast aan de rots u, Als ik Hem maar kenne, 'k Heb geloofd en daarom zing ik, Volle verzeekring Jezus is mijn, Ik heb een Heiland, Mijn herder is de Heere God,
Hoort de stem van 's Heren wachter, Als 'g in nood gezeten, Zingt een danklied tot de Heer, Onze Vader, Nader tot U o Heer, Samen in de naam van Jezus, Hij die rustig en stil, Ga mij niet voorbij o Heiland, Op die Heuvel daarginds, Kom tot het feestBoek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

TRACKLIST

Er is geen tracklist aanwezig voor De Bundel Van Johannes De Heer 4 CD van Johan de Heer.

RECENSIES

Voor De Bundel Van Johannes De Heer 4 CD zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over De Bundel Van Johannes De Heer 4 CD van Johan de Heer

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u De Bundel Van Johannes De Heer 4 CD aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel De Bundel Van Johannes De Heer 4 CD van Johan de Heer aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK