Every Place Is Under The Stars

Auteur: Adrian Snell

Every Place Is Under The Stars
 
Prijs: € 20,50
Uitgever:Serious Music, UK
Medium:CD
Code:V4905
 15 x 16 x 1 cm / 120 gram
 CD-box
Druk:1e druk 2006
NUR:074 - Moderne muziek (cd-tape)
Trefwoorden:Kakamega, Religieuze muziek
Leeftijdscategorie:Volwassenen
Leverbaarheid:Leverbaar
Bekijk ook: Every Place Is Under The Stars (CD) - Adrian Snell (Boek)


Ieder lied op dit album is als momentopname ergens in de tijd

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "Every Place Is Under The Stars"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van de CD "Every Place Is Under The Stars".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van Every Place Is Under The Stars van Adrian Snell naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving Every Place Is Under The Stars van Adrian Snell:

Na het uitbrengen van 'The Cry' was het enige jaren stil rondom Snell. Hij studeerde muziektherapie en deed een beperkt aantal concerten. In 2005 begon hij ook weer muziek te schrijven en ontstonden er plannen voor een nieuw album. Begin 2006 werd de beslissing genomen en kreeg het project een naam:

 

Every Place Is Under The Stars

Na een aantal opties te hebben onderzocht, besloot Snell in Bath te gaan opnemen. Hij zal in zijn eigen studio het gros van de opnames doen. Hierbij werkt hij samen met producer Jon Birch. Carla Jae zal een belangrijke bijdrage aan het album leveren.

De officiële presentatie van dit geheel nieuwe album, zal in Nederland plaatsvinden. Op 29 & 30 september zal Adrian twee concerten geven in Dordrecht.

Waar we ook wonen op deze wereld, wie we ook mogen zijn, voor God zijn alle mensen gelijk. Alle mensen zijn verbonden door God's gift aan ons mensen: het leven. God schiep deze wereld en zag dat het goed was. Ook nu nog zal God genieten van de schoonheid die deze wereld in zich draagt. De bossen, de bergen, de zee en ook het gezang van een klein vogeltje in het Kakamega regenwoud in Kenia. Maar het geweld, het lijden en de haat in de harten van zovele van Zijn kinderen zal Hij met intens verdriet aanschouwen. Zijn tranen vermengen zich dan met die van Irakese moeders, met een vader die zijn kind verloor bij een auto-ongeluk, met, met..
We leven in een gebroken wereld maar tegelijkertijd is er zoveel schoonheid, genoeg redenen om positief te zijn, om lief te hebben en om dankbaar te zijn.
Ieder lied op dit nieuwste album van Adrian Snell, is als een momentopname ergens in de tijd - een muzikale foto van een plaats, een geluid, een inzicht of ervaring die hem vormde en inspireerde in de laatste jaren.

Adrian zelf over het nummer: 'Kakamega'
'Het kakamega woud ligt in het westen van Kenia, dicht bij het Victoriameer. Het is een klein stukje van schitterende, onaangetast regenwoud dat een thuis biedt aan een grote variatie van dieren, vogels en reptielen. Enige tijd geleden stond ik midden in dit adembenemende stukje van de planeet aarde en luisterde ik naar het meest uitgelezen vogelgezang. Ik weet niet precies hoe deze vogel heet, of wat hij of zij probeerde te communiceren, maar ik nam dit geluid op met mijn mini-disk recorder en dat werd het geluid, de muziek die me inspireerde. Sommige experts zeggen dat het zingen van een vogel is bedoeld om zijn territorium mee te markeren of om de andere sekse mee te imponeren. Luister er nu zelf eens naar en dan denk ik dat u het met me eens zal zijn dat er wel wat meer achter moet zitten?!'Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

TRACKLIST

Tracklist Every Place Is Under The Stars:


1. Kakamega Bird  
2. Lost without you  

RECENSIES

Voor Every Place Is Under The Stars zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over Every Place Is Under The Stars van Adrian Snell

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u Every Place Is Under The Stars aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel Every Place Is Under The Stars van Adrian Snell aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK