DVD baltische geheimen bever & de wolf

Artiest: Diverse Auteurs

DVD baltische geheimen bever & de wolf
 
Prijs: € 14,90
Medium:DVD
Code:V4909
Leverbaarheid:Kan langer duren

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "DVD baltische geheimen bever & de wolf"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van de DVD "DVD baltische geheimen bever & de wolf".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van DVD baltische geheimen bever & de wolf van Diverse Auteurs naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving DVD baltische geheimen bever & de wolf van Diverse Auteurs:

Baltische geheimen - De bever & de wolf Geen dier heeft zon bepalende invloed op zijn omgeving als de bever. Deze documentaire laat zien hoe dit dier zich, na jarenlange afwezigheid weer een plaats verworven heeft in het Baltische gebied. De bever knaagt grote aantallen bomen om en bouwt dammen in waterlopen, waardoor land onderwater komt te staan en uitgestrekte moerasgbieden kunnen ontstaan. Voor de rijkdom aan flora en fauna in een gebied is de bever erg waardevol. Maar mensen zijn dit nijvere dier vanwege zijn verwoestende invloed op cultuurland vaak liever kwijt dan rijk. In de loop der eeuwen is er daarom intensief op de bever gejaagd. Daarnaast was de bever zeer gewild bij jagers vanwege zijn pels en de sterke geurstof die deze dieren afschijden en die in parfum en medicijnen gebruikt werd. Gelukkig hebben we het belang van dit dier voor een evenwichtig ecosysteem nog net op tijd ingezien. Door een actief beschermingsbeleid is de bever in de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen weer een algemeen voorkomende diersoort. Wolven kwam ooit in heel Europa voor. Maar de angst van mensen voor deze schuwe rover heeft er toe geleid dat wolven bijna helemaal verdreven zijn van het Europese continent. Meer kennis en beter begrip over het gedrag van de wolf heeft gelukkig geleid tot een andere kijk op deze dieren. Steeds meer realiseren mensen zich dat wolven een belangrijk onderdeel van het ecosysteem zijn. In deze documentaire zien we hoe mens en wolf, ondanks de blijvende spanningen, in de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen naast elkaar kunnen leven. Speelduur: 100 minutenBoek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

TRACKLIST

Er is geen tracklist aanwezig voor DVD baltische geheimen bever & de wolf van Diverse Auteurs.

RECENSIES

Voor DVD baltische geheimen bever & de wolf zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over DVD baltische geheimen bever & de wolf van Diverse Auteurs

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u DVD baltische geheimen bever & de wolf aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel DVD baltische geheimen bever & de wolf van Diverse Auteurs aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK