DVD leven van zoogdieren

Auteur: Diverse Auteurs

DVD leven van zoogdieren
 
Prijs: € 22,49
Uitgever:HOM Vision BV & The Sentinel Group, Harderwijk
Medium:Boek
Code:V4936
Leverbaarheid:Kan langer duren

Lees verder...BESTELFORMULIER

Bestelformulier "DVD leven van zoogdieren"
Bent u een Nieuwe klant of een Bestaande klant
Nieuwe klant
Indien u een nieuwe klant bij Postorderboekhandel bent vul dan hieronder uw gegevens in.
Aanhef
Voorletters
Achternaam
Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)
Adres
Nr.
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
E-mail adres
Giro- of bankrekeningnummer
Ik wil de algemene nieuwsbrief van Postorderboekhandel ontvangen
Bestaande klant
Indien u al eerder een bestelling bij Postorderboekhandel heeft geplaatst kunt u door het ingeven van uw klantnummer en postcode snel een bestelling plaatsen.
Klantnummer
Postcode
Klantnummer vergeten?
Deze kunt u opvragen via de klantenservice.

Ja, stuur mij: exempla(a)r(en) van het Boek "DVD leven van zoogdieren".

Ik betaal per iDeal (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). De bestelling wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. iDeal is hét betaalsysteem als u gebruikt maakt van Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en Triodos bank.
iDeal logo
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 2,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling (+ € 3,95 bijdrage in de administratie- en verzendkosten). Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Ik betaal per vooruitbetaling. Ik krijg een e-mail met daarin de werkelijke verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.
Alleen voor bedrijven, instellingen, kerken en scholen: Bestelling op rekening, uw gegevens worden gecontroleerd (+ € 3,50 bijdrage in de administratie- en verzendkosten)
Afwijkend afleveradres
Ja, ik wil een afwijkend afleveradres invoeren (LET OP: Dit geldt voor alle bestellingen!).


Eventuele opmerkingen: (Het plaatsen van een opmerking hieronder vertraagt uw bestelling)
  

Voor levering van DVD leven van zoogdieren van Diverse Auteurs naar een adres buiten Nederland of België bereken wij het laagst mogelijke TNT Post tarief aan u door.
U krijgt een aparte bevestiging voor al uw bestellingen. Alle bestellingen binnen 60 minuten na uw eerste bestelling worden in één keer uitgevoerd en daarvoor betaalt u dus ook maar één keer de bijdrage in de verzendkosten. Heeft u meer tijd nodig dan 60 minuten dan kunt u dit in het commentaarscherm vermelden. We kunnen daar dan rekening mee houden.
Voor uw andere bestellingen hoeft u alleen nog maar uw klantnummer en uw postcode in te voeren.
Bent u op zoek naar andere boeken? Bij Postorderboekhandel bent u op het juiste adres!

BESCHRIJVING

Beschrijving DVD leven van zoogdieren van Diverse Auteurs:

In deze serie reizen we de hele wereld door om een prachtige verscheidenheid aan zoogdieren te zien. Geschreven door David Attenborough. Op de 3 DVD's staan de volgende 9 afleveringen: 1. Een ontwerp op maat. Zoogdieren hebben een vacht, zijn warmbloedig, voeden hun jongen met melk en zijn toch allemaal weer heel verschillend van elkaar. 2. Insectenjagers. Op veel plaatsen op aarde jagen zoogdieren op insecten die ze hard nodig hebben als voedsel. Maar insecten vangen kost tijd en energie en bijvoorbeeld mieren en termieten zijn niet bijster voedzaam. 3. Planteneters. Veel zoogdieren zijn van planten afhankelijk maar vreemd genoeg zijn planten vaak onverteerbaar en soms zelfs giftig. 4. Doorbijters. Met een stel bijzonder sterke en scherpe knaagtanden kunnen knaagdieren harde noten en vruchten kraken die ze op hun menu hebben staan. 5. Vleeseters. Vlees, spierweefsel dus, bevat van alle soorten voedsel de meeste energie.Leeuwen jagen doorgaans 's nachts omdat het overdag te heet is en te licht waardoor hun prooi hen aan ziet komen. 6. Alleseters. Zoogdieren die een rijk gevarieerd menu hebben, kunnen in verschillende omstandigheden aan de kost komen. Beren hebben een sterk ontwikkeld reukorgaan. Maar geen dier is zo kieskeurig als de panda. 7. Waterdieren. Bijna alle zoogdieren hebben drinkwater nodig. Bovendien kunnen ze allemaal zwemmen, ook als men dat niet verwacht. 8. Leven in de hoogte. Een boom in een tropisch regenwoud kan wel zo'n veertig meter hoog worden. Door middel van grijpklauwen, lange armen en een lange staart zijn bepaalde zoogdieren in staat bijna hun hele leven in bomen door te brengen. 9. Slimme klimmers. Apen zijn slimme dieren, die zich uitstekend in hun leefwereld in de bomen kunnen handhaven. Opvallend is hun nieuwsgierigheid en door hun intelligentie en goede gezichtsvermogen weten ze precies waar ze moeten zijn en welk voedsel wel of niet geschik is. Speelduur: 421 min.Boek van de maand: Dwars door de Duisternis van Johan van Breugel.

RECENSIES

Voor DVD leven van zoogdieren zijn nog geen recensies aanwezig. Vul hiertoe het formulier hieronder volledig in.

Plaats recensie over DVD leven van zoogdieren van Diverse Auteurs

Voeg uw eigen recensie toe.
Wilt u DVD leven van zoogdieren aanbevelen aan anderen?
(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Om misbruik te voorkomen moet u een geldig emailadres opgeven en wordt uw IP-adres opgeslagen.
Naam:
E-mail:
Recensie:
Verificatie:*
 

MAIL A FRIEND

Beveel DVD leven van zoogdieren van Diverse Auteurs aan iemand anders aan

(Email- en internetadressen in de tekst zijn niet toegestaan en worden verwijderd)
Uw naam:*
Uw e-mailadres:*
Naam ontvanger:*
E-mailadres ontvanger:*
Bericht:*
Verificatiecode:*
  (alle velden zijn verplicht)

DISCUSSIE OP FACEBOOK