Hoogspanning

- Actieboek Hoogspanning / Maand van het spannende boek
- Toptitels Hoogspanning / Maand van het spannende boek
- Toptitels Hoogspanning / Maand van het spannende boek
- Bestellijst Hoogspanning

Jaarlijks is juni in de christelijke boekwinkels de maand Hoogspanning.
In deze maand zijn er een tiental toptitels en wordt een actieboek gratis weggeven bij aankoop van een van deze toptitels.

Het actieboek voor 2014 is MARTELAARSLIED van TED DEKKER.
Martelaarslied completeert The Martyr’s Song Series (ook wel genoemd: de hemel-serie)

De overige delen van The Martyr’s Song Serie zijn:
Hemelbestormer
Wanneer de hemel huilt
Vuur uit de hemel


Actieboek Hoogspanning / Maand van het spannende boek

Martelaarslied
Ted Dekker

Ben je bereid om te sterven?
Die vraag dringt zich plotseling op aan een kleine groep vrouwen en kinderen in Bosnië aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Wanneer een groep ruwe soldaten hun vreedzame dorp binnenvalt, worden ze plotseling geconfronteerd met een sluipend kwaad... en een ultieme test.

Het is het moment dat het martelaarslied voor het eerst wordt gehoord. Maar het is ook het moment dat liefde en schoonheid in een adembenemende werkelijkheid zichtbaar worden. Het verhaal en het lied dat alles veranderde.

Naar boven

Toptitels Hoogspanning / Maand van het spannende boek

Levend doelwit
Brandilyn Collins
Hannah Shire rijdt met haar demente moeder over een landweggetje. Wanneer ze zien dat er een ongeluk is gebeurd, stoppen ze om hulp te bieden aan een gewonde man, die Hannah mysterieuze woorden influistert. Kort daarna worden Hannah en haar moeder met de dood bedreigd, zelfs de politie blijkt onbetrouwbaar. De vrouwen moeten vluchten voor hun leven. Ze vinden onderdak bij Emily, Hannahs dochter, maar het gevaar is nog niet geweken. Sterker nog: het hele land is in gevaar…

 

Crash
David E. Stevens
Wanhopig probeert marinecommandant Josh Logan te voorkomen dat zijn brandende straaljager crasht in een stadswijk. Net buiten de bebouwde kom gebruikt hij zijn schietstoel, te laat. In zijn stervensmoment wordt hem aangeboden voor een ‘hoger doel’ terug te keren in het leven: hij zal de kans krijgen persoonlijk te voorkomen dat een wereldomvattende ramp zal plaatsvinden. De prijs? Voor iedereen die hij kende en liefhad, is hij dood. Een jaar later wordt Josh wakker in een ziekenhuis, met een ander uiterlijk en een topfit lichaam. Josh infiltreert in de wereld van de militaire industrie en stelt een team van technische experts samen om ‘s werelds meest krachtige wapen ooit te ontwikkelen, maar dan een wapen om de mensheid te beschermen. Dan krijgen de Amerikaanse overheidsdiensten lucht van de zaak, en lijkt een ramp van mondiale omvang niet meer te voorkomen.

 

Het zwijgen opgelegd
Serie Dinah Harris mysteries - deel 1
Julie Cave

FBI-agent Dinah Harris wordt tegen wil en dank ingezet bij een belangrijke zaak: Thomas Whitfield, de secretaris van het prestigieuze Smithsonian Instituut, is op onverklaarbare wijze van de aardbodem verdwenen. Alle signalen wijzen erop dat er misdaad in het spel is. Dinah ontdekt algauw dat deze moord alles te maken heeft met een ruzie over levensbeschouwingen. Als het onderzoek vordert, dreigt Dinah verstrikt te raken in een geheimzinnige samenzwering. Lukt het Dinah om de waarheid te onthullen voordat zijzelf het volgende slachtoffer is van een meedogenloze, onzichtbare vijand?

 


Dodelijke selectie
Kåre Skuland

Het is tweehonderd jaar geleden dat Charles Darwin werd geboren. Deze dag wordt in Londen gevierd met een wetenschappelijk symposium. Een van de professoren van de Universiteit van Oxford zal tijdens dit symposium een lezing houden over de evolutietheorie, maar hij wordt met auto en al in de Theems geduwd. Op het laatste moment weet hij een cryptische boodschap aan een vanzijn studenten achter te laten. Samen met een Amerikaanse paleontoloog komt de studente terecht in het web van een grillige seriemoordenaar, die alles op alles zet om te voorkomen dat de revolutionaire lezing van de professor openbaar wordt.

In de thriller ‘Dodelijke selectie’ weet Kåre Skuland de spanning tussen geloof en wetenschap zo op te voeren dat zij een spel op leven en dood wordt.

Naar boven

Toptitels Hoogspanning / Maand van het spannende boek

Exit
Ted Dekker

Bij toeval raken Austin en Christy verzeild in een psychiatrische inrichting waar ze tegen hun wil in worden ingeschreven onder andere namen. De vrienden proberen vast te houden aan hun echte identiteit, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Terwijl ze uit de inrichting proberen te ontsnappen, wordt hun verwarring steeds groter. Wie zijn ze nu echt? Waarom zijn ze hier? Wie spreken de waarheid? En als dit een complot is, heeft die vriendelijke psychiater dan werkelijk kwaad in de zin?

 

Oog in oog
Linda Bruins Slot

De moord op hun zoontje heeft diepe sporen achtergelaten in het gezin van Ruben en Maria. Los van elkaar hebben zij hun eigen manier gevonden om ermee te leven. Maar zowel vergeving als wrok hebben hen belet opnieuw het geluk te vinden en door te geven aan hun dochter Celeste. Na twintig jaar wordt de ogenschijnlijke stabiliteit doorbroken door wraak en afwijzing. Opgesloten in een huis, staan ze alle drie oog in oog met de moordenaar.

 

De koning
Steven James

FBI-agent Patrick Bowers bouwt samen met zijn verloofde en zijn stiefdochter in alle rust aan hun gezamenlijke toekomst. Maar dan ontsnapt een seriemoordenaar die Patrick ooit heeft opgepakt. Deze misdadiger kan maar aan één ding denken: zijn diepe haat voor Patrick Bowers. Patrick wordt meegesleurd in een radeloze zoektocht naar de twee vrouwen die hem het meeste lief zijn, terwijl hij ondertussen een internationale samenzwering moet tackelen om een grootschalige terroristische aanval te voorkomen.

Naar boven

Bestellijst van Hoogspanning

1 tot 9 van 9 gevonden resultaten

Crash

Crash Boek

Prijs: € 20,99

David E. Stevens

Wanhopig probeert marinecommandant Josh Logan te voorkomen dat zijn brandende straaljager crasht in een stadswijk.

Crash

De koning

De koning Boek

Prijs: € 22,99 NU: 18,50

Steven James

FBI-agent Patrick Bowers bouwt samen met zijn verloofde en zijn stiefdochter in alle rust aan hun gezamenlijke toekomst.

De koning

Dodelijke selectie

Dodelijke selectie Boek

Prijs: € 15,50

Skuland, Kare

In de thriller 'Dodelijke selectie' weet Kare Skuland de spanning tussen geloof en wetenschap zo op te voeren dat zij een spel op leven en dood wordt.

Dodelijke selectie

Exit

Exit Boek

Prijs: € 23,99

Ted Dekker

Bij toeval raken Austin en Christy verzeild in een psychiatrische inrichting waar ze tegen hun wil in worden ingeschreven onder andere namen.

Exit

Het zwijgen opgelegd

Het zwijgen opgelegd Boek

Prijs: € 9,95

Julie Cave

Een spannende thriller die licht werpt op een beklemmende vraag: hoe ver zullen sommige mensen gaan om een invloedrijke christen het zwijgen op te leggen?

Het zwijgen opgelegd

Kennis

Kennis Boek

Prijs: € 12,50

Heerco Walinga

Wanneer de vader van psycholoog Philip van den Berg plotseling overlijdt, komt Philip voor veel verrassingen te staan.

Kennis

Levend doelwit

Levend doelwit Boek

Prijs: € 9,99

Brandilyn Collins

In Levend doelwit van Brandilyn Collins raken drie vrouwen betrokken bij een gevaarlijk complot.

Levend doelwit

Martelaarslied

Martelaarslied Boek

Prijs: € 4,99

Ted Dekker

Ben je bereid om te sterven?

Martelaarslied

Oog in oog

Oog in oog Boek

Prijs: € 9,99

Linda Bruins Slot

Linda Bruins Slot schreef met Oog in oog een ijzersterke psychologische thriller.

Oog in oog